Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
DBA Mini Marshall Edition: Σε ρετρό… ήχο

DBA Mini Marshall Edition: Σε ρετρό… ήχο

Η David Brown Automotive παρουσίασε μια ειδική έκδοση του αρχέτυπου Mini προς τιμή των 60ων γενεθλίων της Marshall

Η βρετανική εταιρεία με την ειδίκευση στα κλασικά Mini, παρουσίασε μια νέα, ειδική έκδοση του αρχέτυπου μοντέλου η οποία επωφελείται από την αισθητική αλλά και την τεχνογνωσία σε θέματα ηχοσυστημάτων της Marshall που φέτος κλείνει τα 60 της χρόνια.

Το restomod Mini δια χειρός David Brown βάφεται στην απόχρωση Marshall Black την οποία διανθίζει με το γνώριμο χρυσίζον φινίρισμα που είναι συνυφασμένο με τη βρετανική φίρμα προϊόντων ήχου και το οποίο αντικαθιστά τις συνήθεις πινελιές από χρώμιο ενώ βάφει και τις δαγκάνες των φρένων. Στο ίδιο ακριβώς μουσικό μοτίβο εντάσσεται και το χαρακτηριστικό μοτίβο της γρίλιας που παραπέμπει στα καλύμματα των συστημάτων ήχου της Marshall.

Aντίστοιχη είναι και η εικόνα στο εσωτερικό όπου τα πεντάλ, επίσης χρυσού χρώματος, φέρουν εγχάρακτα τα σύμβολα του Play, Stop και Skip ενώ, οι αποχρώσεις μαύρου χρυσού επεκτείνονται σε όλες τις λεπτομέρειες μαζί φυσικά με τα λογότυπα της Marshall. Κορυφαίο στιγμιότυπο της συγκεκριμένης έκδοσης ωστόσο αποτελεί το ηχοσύστημα που οι μηχανικοί της Marshall σχεδίασαν ειδικά για την συγκεκριμένη περίσταση ταμπλό και συνδυάζεται με επιπλέον ηχεία στις πόρτες.

Να σημειωθεί ότι στην θήκη μπροστά από τον συνοδηγό έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα επαγωγικής φόρτισης των ακουστικών της Marshall, Motif. Tην εικόνα της ηχητικής αναβάθμισης συμπληρώνει το ειδικά διαμορφωμένο πορτ μπαγκάζ προκειμένου να φιλοξενεί έναν ενισχυτή της Marshall και συγκεκριμένα τον DSL1 ο οποίος προσφέρει σύνδεση μέσω Bluetooth.

Σε ό,τι αφορά τα… συμβατικά μηχανικά μέρη του αναγεννημένου, μουσικού Mini εφοδιάζεται με τετρακύλινδρο κινητήρα 1.330 κ.εκ ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων ενώ ως χρόνους επιδόσεων η David Brown ανακοινώνει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα και μέγιστη ταχύτητα 145 χλμ./ώρα.

Επίσης πλην του εξοπλισμού της Mashall, κατά τις συνήθειες της David Brown το συγκεκριμένο Mini διαθέτει φώτα LED, ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί αλλά και σύστημα infotainment.

Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές αν και το τίμημα προδιαγράφεται υψηλό. Όπως και να έχει η συγκεκριμένη έκδοση θα κατασκευαστεί σε μόλις 60 αντίτυπα ενώ ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα δοθούν για την ενίσχυση της ανεξάρτητης μουσικής βρετανικής σκηνής η οποία δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από την πανδημία.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024