
Survivor: Ηττα για τους μπλε στον στίβο μάχης και κατάρρευση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ
Η ομάδα των μπλε ηττήθηκε μετά από αρκετό καιρό σε στίβο μάχης για την ασυλία
Ο τίβος μάχης στο επεισόδιο της Κυριακής (4/4) στο Survivor ήταν ένας από τους δυσκολότερους και κάποιοι παίκτες φαίνεται πως τα… έχασαν. Στον στίβο μάχης για την ασυλία ηττήθηκε η ομάδα των μπλε.
Στον δύσκολο στίβο μάχης μεταξύ των παικτών που δεν άντεξαν ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ , ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσύρθηκε από τον στίβο μάχης, αφού δεν ένιωθε καλά.
Μάλιστα, τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο όταν ξεκίνησε η βροχή, με τον παίκτη να καταρρέει. «Παιδιά έχω πυρετό και ζαλίζομαι πάρα πολύ. Με πιάνει πυρετός, έχω δέκατα. Είμαι πάρα πολύ άσχημα, δεν μπορώ να κάτσω άλλο εδώ πέρα. Βάλτε τα δυνατά σας και θα σας στηρίζω εγώ από εκεί», είπε εξουθενωμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.
Ηττα για τους μπλε
Η ομάδα των μπλε ηττήθηκε μετά από αρκετό καιρό σε στίβο μάχης για την ασυλία και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάει στο συμβούλιο.
Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας κατάφερε να επικρατήσει η Σοφιάννα Αβραμάκη η οποία πήρε το πολυπόθητο κολιέ.
- Νετανιάχου: Διέταξε την επέκταση της εισβολής του Ισραήλ στον Λίβανο – Ανεξέλεγκτος
- Ντετέκτιβ ξετρυπώνουν υπαλλήλους που προσποιούνται τους άρρωστους – Νέα «μόδα» εργοδοτών στο Λονδίνο
- Ο Μπρους Ντερν μοιράζεται μια ιστορία με την Μέριλιν Μονρόε
- Ποια χώρα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη διαδικτυακή τοξικότητα στην Ευρώπη; – Τι ισχύει στην Ελλάδα;
- Ο πόλεμος ως ανόητη επιλογή – Η νέα τεχνολογία επιτρέπει στους Δαβίδ να αμυνθούν έναντι των Γολιάθ
- Καρυστιανού: Στόχος η αυτοδυναμία, καμία συνεργασία με συστημικό κόμμα – Πυρά εξαπολύει σε Μητσοτάκη και Τσίπρα


