Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φιλοσοβιετικά μηνύματα από Καμμένο για την ειρήνη στην Ουκρανία!

Φιλοσοβιετικά μηνύματα από Καμμένο για την ειρήνη στην Ουκρανία!

«Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια … ΕΙΡΗΝΗ» έγραψε στο instagram φορώντας ένα καπέλο της Σοβιετικής Ένωσης

Σουρεαλιστικές εικόνες προσφέρει ο άλλοτε υπουργός Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ο οποίος από το λιμάνι της Ύδρας σε mood διακοπών και φορώντας ένα καπέλο της ΕΣΣΔ «ποζάρει» στέλνοντας μηνύματα για αγάπη και ειρήνη σε Ουκρανούς και Ρώσους.

Ο Πάνος Καμμένος σε ανάρητσή του στο instagram φορώντας ένα κόκκινο καπέλο με το σοβιετικό έμβλημα (αστέρι και σφυροδρέπανο), και τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης (ΕΣΣΔ) υπενθυμίζει ότι στο πλαίσιο της ενιαίας κρατικής οντότητας της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών της περιόδου 1922-1991 «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια … ΕΙΡΗΝΗ».

Μήπως έγινε ξαφνικά κομμουνιστής ο Πάνος Καμμένος; Άλλαξε θέση για τον πόλεμο και από τα like στις αναρτήσεις της ρωσικής πρεσβείας όταν η τελευταία στα τέλη του Φεβρουαρίου κατήγγελνε ακραίο αντιρωσισμό των ελληνικών αρχών πέρασε στη θέση για συμφιλίωση; Ουδείς μπορεί να μπει στο μυαλό του Πάνου Καμμένου που υπήρξε ο δεξιός και από ορισμένους χαρακτηρίζεται ως ο ακροδεξιός κυβερνητικός συναιτέρος του Αλέξη Τσίπρα το 2015.

Άλλωστε για την αξιοπιστία μιας τοποθέτησης δεν έχει σημασία μόνο το τι λέγεται αλλά και από ποιον λέγεται. Και οι φιλορωσικές λίγο πριν, ανοιχτά φιλοσοβιετικές θέσεις τώρα διατυπώνονται από τον ίδιο άνθρωπο που ως υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πλειοδοτούσε στη στρατηγική συμμαχία Ελλάδας και ΗΠΑ.

Πρότεινε μάλιστα στους Αμερικανούς αυτό που στην πραγματικότητα επικυρώθηκε στη συνέχεια με την επ’ αόριστο συμφωνία της κυβέρνησης της ΝΔ με τις ΗΠΑ. Δηλαδή τη μετατροπή της χώρας σε μια απέραντη αμερικανικονατοϊκή στρατιωτική βάση που δεν περιορίζεται στον κόλπο της Σούδας αλλά και στο Βόλο, τη Λάρισα και φυσικά στην Αλεξανδρούπολη…

Μάλιστα τότε μέσα στις προτάσεις τις ελληνικές από τον κ. Καμμένο ήταν να χρησιμοποιήσουν οι Αμερικανοί και ακρητικό νησί του Αιγαίου ως στρατιωτική βάση, στο όνομα του να σταλεί αποτρεπτικό μήνυμα στην επιθετικότητα της Τουρκίας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης τώρα χρησιμοποιείται για την μεταφορά στρατευμάτων των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη για την περικύκλωση της Ρωσίας!

Ως υπουργός ο κ. Καμμένος αντιμετώπιζε τις ΗΠΑ ως στρατηγικούς εταίρους και συμμάχους, ως πρώην υπουργός και απλός στέλνει φιλοσοβιετικά μηνύματα ομόνοιας σε Ουκρανούς και Ρώσους.

Ομολογουμένως είναι δύσκολο κανείς να παρακολουθήσει αυτές τις μεταπτώσεις της σκέψης…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024