Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: «Ποτέ δεν φοβήθηκα τον θάνατο» έγραφε ο Χρυσαυγίτης πριν πυροβολήσει τη πρώην σύντροφό του και αυτοκτονήσει

Θεσσαλονίκη: «Ποτέ δεν φοβήθηκα τον θάνατο» έγραφε ο Χρυσαυγίτης πριν πυροβολήσει τη πρώην σύντροφό του και αυτοκτονήσει

Μάλιστα, ο δράστης ήταν... γνωστός στα ΜΜΕ της χώρας μας αφού είχε απασχολήσει σε διάφορες περιπτώσεις

Συγκλονίζει το νέο περιστατικό παρ’ ολίγον γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το αιματηρό περιστατικό σοκάρουν.

Ποιος ήταν ο δράστης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης ήταν περίπου 42 ετών πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο. Ήταν πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής και φέρεται να διατηρούσε σχολή Πολεμικών Τεχνών στο νησί της Χίου.

Σύμφωνα με το Chiospress.gr, τον αποκαλούσαν «Τιτάνα της Χίου». Το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι είχε αρκετές προστριβές με την ιδιοκτήτρια του καφενείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστης ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Δείτε κάποιες από τις εικόνες του δράστη σε δράσεις της Χρυσής Αυγής

Γνωστός… στα ΜΜΕ

Μάλιστα, πρόκειται για πολύ γνωστή φιγούρα στα ΜΜΕ…

Ο δράστης πρωτοσυστήθηκε στο κοινό από μερίδα των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική τον Ιούλιο του 2018. Διάφορα μέσα έγραφαν για τον… εθελοντή πυροσβέστη και αθλητή του MMA από τη Χίο που πήρε το καράβι και ήρθε στην Ραφήνα με δικά του έξοδα για να τσοντάρει στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Εμφανίστηκε ξανά λίγες εβδομάδες αργότερα σε ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας, σε θέμα για τον κατεστραμμένο τσιμεντένιο σταυρό στην παραλία Απελή Μυτιλήνης, τον οποίο είχαν φτιάξει προκειμένου… να εμποδίζει τους πρόσφυγες που χρησιμοποιούσαν την συγκεκριμένη παραλία.

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όταν ο 38χρονος -τότε- έμαθε για τον σπασμένο σταυρό, πήρε άλλους 6 και έφυγαν με το πρώτο καράβι από τη Χίο για τη Λέσβο, με σκοπό… να τον ξαναστήσουν.

«Εξοργίστηκα πάρα πολύ όταν είδα αυτές τις φωτογραφίες. Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, το σύμβολο της θρησκείας μας είναι ο Σταυρός και δεν μπορούν κάποιοι να πηγαίνουν και να το γκρεμίζουν. Συνεννοήθηκα με κάποια άλλα άτομα που γνώρισα στο facebook και τα οποία ζουν στη Μυτιλήνη και τους είπα ότι είμαι στη διάθεσή τους να βοηθήσω ώστε να ξαναστήσουμε το σταυρό. Πήρα το καράβι, έφτασα στο νησί και τον τοποθετήσαμε στη θέση του» είχε πει ο ίδιος στην εν λόγω εφημερίδα.

Σοκάρει η τελευταία του ανάρτηση

Σοκάρει, μάλιστα, η ανάρτησή του λίγα μόλις λεπτά πριν το αιματηρό επεισόδιο και την απόπειρα γυναικοκτονίας. «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024