Survivor: Δεν… λένε να χάσουν οι Μαχητές – «Διέλυσαν» τους Διάσημους
Δείτε όσα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα ασυλίας
Με μπλε χρώμα… βάφτηκε ο χτεσινός αγώνας επάθλου στο Survivor καθώς οι Μαχητές έδειξαν τα δόντια τους στην αρένα.
Οι γυναίκες καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες και έδειξαν πως είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας.
Μάλιστα, σε αυτό βοήθησε πολύ και η είσοδος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, η οποία μπήκε με… άγριες διαθέσεις και έδειξε με το καλημέρα τα δόντια της.
Από την άλλη πλευρά, στους Κόκκινους το κλίμα έχει παραμείνει στάσιμο. Τα κορίτσια δείχνουν πως έχουν κουραστεί και ενώ όλο το team κάνει ό,τι μπορεί έχουν κολλήσει στις «χασούρες».
Με το βλέμμα στο να μην χάσουν παίκτες οι δύο ομάδες κατέβηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας.
Δυναμικά ανέβασαν στροφές και οι δύο ομάδες. Οι Μαχητές είχαν καλό ξεκίνημα, το ίδιο όμως και οι Διάσημοι που τους κόντραραν γερά ως το τέλος.
Παρ΄όλα αυτά, φαίνεται πως οι Μπλε έχουν μπει σε… τροχιά νίκης και δεν λένε να κατέβουν.
Με 10-7 πήραν το μισό τοτέμ της ασυλίας και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.
- Ολλανδία: Εκβιασμός οι απειλές Τραμπ για δασμούς σε Ευρωπαίους που αντιδρούν στα σχέδιά του για τη Γροιλανδία
- Ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – «Η κυβέρνηση να αποκτήσει βούληση να δώσει λύσεις»
- Ο Αργυρόπουλος… έπαθε Ροναλντίνιο: Νέο απίθανο γκολ χωρίς να κοιτάει (vid)
- Κρήτη: Άκαρπες οι έρευνες για τον 33χρονο γιατρό Αλέξη Τσικόπουλο – Έψαξαν ακόμη σε εκκλησίες και στάνες
- Χιλή: Κόλαση φωτιάς με περισσότερους από 20.000 ανθρώπους να έχουν απομακρυνθεί
- Μήπως ο σύγχρονος κόσμος φτιάχτηκε με αίμα δούλων και εργατών;
