Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το γιγάντιο πάντα της Σιγκαπούρης και το ξενοδοχείο σκύλων στη Νότια Αφρική

Το γιγάντιο πάντα της Σιγκαπούρης και το ξενοδοχείο σκύλων στη Νότια Αφρική

Ο μικρούλης γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και πλέον είναι αρκετά μεγάλος για να εμφανιστεί μπροστά στο κοινό

Η βόλτα στον κόσμο περιλαμβάνει τη γέννηση ενος νεογέννητου γιγάντιου πάντα στη Σιγκαπούρη, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο για σκύλους στη Νότια Αφρική και τα 63 αδέσποτα κουτάβια κατάφεραν να επιβιώσουν μέσα σε πολικές θερμοκρασίες, στην Ανατολική Τουρκία.
Ας γνωρίσουμε τον Λε Λε, το πρώτο γιγαντιαίο Πάντα που γεννήθηκε στη Σιγκαπούρη.

Ο μικρούλης γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και πλέον είναι αρκετά μεγάλος για να εμφανιστεί μπροστά στο κοινό.

Μητέρα του είναι η Ζία Ζία και πατέρας του ο Κάι Κάι, ένα ζευγάρι Πάντα που έφτασε στη Σιγκαπούρη το 2012 στο πλαίσιο προγράμματος δανεισμού. Και αν σε εμάς ακούγεται παράξενο το όνομα του μικρού, το πρώτο Λε εμπεριέχεται στο αρχαίο όνομα της Σιγκαπούρης και το δεύτερο σημαίνει ευτυχία στην κινεζική γλώσσα.

Τουρκία

Ήταν θύματα της κακοκαιρίας. Εξήντα τρία αδέσποτα κουταβάκια διασώθηκαν από τις πολικές θερμοκρασίες στην ανατολική επαρχία Ερζερούμ της Τουρκίας όταν για άγνωστο λόγο βρέθηκαν να περιπλανώνται δίπλα σε αυτοκινητόδρομο.

Πολλά από τα σκυλάκια έπασχαν από υποθερμία και έτσι όλα τους μεταφέρθηκαν σε κτηνιατρική κλινική του δήμου για περίθαλψη. Οι αρχές ανακοίνωσαν πως τα κουτάβια ανταποκρίθηκαν στη θεραπεία και χαίρουν άκρας υγείας. Τη συγκεκριμένη νύχτα η θερμοκρασία στο Ερζερούμ ήταν στους μείον 16 βαθμούς Κελσίου.

Νότια Αφρική

Και αν κάποια σκυλάκια εγκαταλείπονται στους δρόμους, κάποια άλλα προνομιούχα περνούν αξέχαστες διακοπές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Στη Νότιο Αφρική, όπου ο μισός πληθυσμός ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, οι τετράποδοι φιλοξενούμενοι του πεντάστερου ξενοδοχείου ζουν μέσα στη χλιδή, με την πισίνα τους, τα μαλακά κρεβατάκια τους και την εκλεκτή τροφή.

«Όλα είναι αγαπημένα, αλλά αν διάλεγα ένα, αυτό θα ήταν ο Στίβι. Ο Στίβι έχει πλάκα. Με αγαπάει πολύ. Όταν με βλέπει τρελαίνεται, έτσι τον υιοθέτησα, οπότε, ναι, είναι από τα αγαπημένα μου», ανέφερε ο φροντιστής σκύλων, Γουότσον Εμπάλα.

Οι ευκατάστατοι Νοτιοαφρικανοί του Κέιπ Τάουν αφήνουν στο ξενοδοχείο το ζώο τους το πρωί και το παίρνουν το βράδυ μετά τη δουλειά.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024