Αύριο οι ανακοινώσεις για την οπαδική βία – Κλείνουν σύνδεσμοι χούλιγκαν και αυστηροποιούνται οι ποινές
Τ. Θεοδωρικάκος, Κ. Τσιάρας, Λ. Αυγενάκης και Γ. Οικονόμου θα κάνουν τις ανακοινώσεις τη Δευτέρα το πρωί
Αύριο, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου, στις 11.30, θα ανακοινωθούν οι πρόσθετες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.
Ιδιώνυμο
Οι ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.
Το κλείσιμο των συνδέσμων χούλιγκαν και την υπό προϋποθέσεις λειτουργία των λεσχών φιλάθλων ανακοίνωσε ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερθείς στο πακέτο μέτρων για την οπαδική βία που θα ανακοινωθεί αύριο.
«Η πολιτεία ανταποκρίνεται στη λαϊκή απαίτηση να μπει τέλος σε αυτές τις καταστάσεις», τόνισε.
Παράλληλα, αυστηροποιούνται οι ποινές για όσους μετέχουν σε οπαδική βία και χουλιγκανικές δράσεις. «Θα προβλέπονται ποινές στέρησης ελευθερίας και δε θα υπάρχει η δυνατότητα αναστολής. Θα επικρατήσει το ιδιώνυμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος επισήμανε ότι οι ΠΑΕ θα πρέπει να βάλουν «πλάτη» στην προσπάθεια αυτή υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να καταλάβουν ότι οι χούλιγκανς δεν είναι η δύναμή τους, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ.
- Εντοπίστηκε στην Κυψέλη 13χρονη που είχε εξαφανιστεί – Συνελήφθησαν 3 νεαροί από την Αίγυπτο
- Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου ένα ακόμη sold out: Πόσα εισιτήρια απέμειναν για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας
- «Φοβάμαι να σας πω…» – Αντιφάσεις στις καταθέσεις των δύο 22χρονων για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα
- Σοκ στην Βρετανία: Πρώην πολιτικός δηλώνει ένοχος για 48 κατηγορίες – Νάρκωνε και βίαζε την πρώην σύζυγό του
- Πώς οι ΗΠΑ απήγαγαν τον Μαδούρο μέσα σε δύο λεπτά: Ελικόπτερα, χαμηλές πτήσεις και πυρά στο Καράκας