Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγρίνιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι - Η σύγκριση με τη δολοφονία Άλκη

Αγρίνιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του 16χρονου που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι – Η σύγκριση με τη δολοφονία Άλκη

Ο πατέρας του 16χρονου εξήγησε ότι θα μπορούσε να είχε πεθάνει όπως ο Άλκης στη Θεσσαλονίκη.

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου βρέθηκε 16χρονος μετά από επίθεση που δέχθηκε με αιχμηρό αντικείμενο – πιθανότατα μαχαίρι -, ενώ ο πατέρας του εξηγεί σε δηλώσεις του ότι το παιδί βρέθηκε κοντά στον θάνατο, όπως ο Άλκης στη Θεσσαλονίκη.

Ο 16χρονος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έφερε εκδορές από αιχμηρό αντικείμενο, αλλά και χτυπήματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, όλα συνέβησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 19/2, με τον 16χρονο να βρίσκεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με έναν 15χρονο φίλο του. Πρόκειται για ένα μέρος, που αποτελεί σημείο συνάντησης της νεολαίας.

Την ώρα που μιλούσαν, ένας ανήλικος, τον οποίο οι δύο φίλοι γνώριζαν από το σχολείο, τους πλησίασε. Φέρεται να απείλησε τον έναν και να χειροδίκησε σε βάρος του, χαστουκίζοντάς τον.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο 16χρονος προσπαθώντας να τον απωθήσει μακριά από τον φίλο του. Τότε, αυτός έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο, κατά πάσα πιθανότητα πτυσσόμενο μαχαίρι και τον χτύπησε, προκαλώντας του εκδορές στο χέρι. Επίσης, φέρεται να τον γρονθοκόπησε και στο κεφάλι, προτού τραπεί σε φυγή.

Επέστρεψε με «παρέα»

Στη συνέχεια, ο φερόμενος ως δράστης επέστρεψε στο σημείο με ακόμη δύο άτομα. Μόλις τους είδαν, ο 16χρονος και ο φίλος του άρχισαν να τρέχουν και μπήκαν σε ένα κατάστημα εστίασης που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία. Οι τρεις ανήλικοι που τους ακολούθησαν, απειλούσαν και φώναζαν έξω από το μαγαζί. Όταν κατάλαβαν ότι έχει κληθεί η Αστυνομία στο σημείο, εξαφανίστηκαν.

Ο 16χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και διαπιστώθηκε ότι πράγματι έφερε εκδορές από αιχμηρό αντικείμενο και χτυπήματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον των τριών δραστών, τους οποίους και τα δύο παιδιά αναγνώρισαν, καθώς πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Αγρινίου περιλαμβάνει πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση.

Η σύγκριση με τη δολοφονία Άλκη

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» και, σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, έως τώρα η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον τον ένα από τους δράστες.

Χρειάζεται να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη επίθεση εξετάζεται αν συνδέεται με οπαδική βία, που είναι σε έξαρση, καθώς σημειώθηκε λίγη ώρα μετά την λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό.

Σοκαριστικά είναι όσα λέει ο πατέρας του 16χρονου στο nafpaktianews.gr για την επίθεση που δέχτηκε ο γιος του. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως το παιδί του θα μπορούσε να είχε την τύχη του δολοφονημένου Αλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, αφού από τύχη το μαχαίρι δεν τον βρήκε σε κάποιο ζωτικό σημείο.

«Θα μπορούσε να είχε βρει αρτηρία ο δράστης και τώρα το παιδί μου να ήταν νεκρό από αιμορραγία. Δεν μπορεί να συνεχίζονται αυτές οι επιθέσεις με μαχαίρι, κάποιος θα πρέπει να παρέμβει και να μπει ένα τέλος σε όλα αυτά τα δολοφονικά περιστατικά».

Ακούστε τι είπε ο πατέρας του 16χρονου:

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024