Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Νάτσης: Βραδιά μνήμης στο θέατρο ΗΒΗ

Πάνος Νάτσης: Βραδιά μνήμης στο θέατρο ΗΒΗ

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Πάνος Κατσαρίδης, πρόεδρος θεατρικών σκηνών, μίλησε για ένα συγκλονιστικό γεγονός.

Ο Πάνος Νάτσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους.
Την Τετάρτη, φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο ηθοποιό ενώ επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Πάνος Κατσαρίδης, πρόεδρος θεατρικών σκηνών, μίλησε για ένα συγκλονιστικό γεγονός.

«Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε εκείνη την ώρα και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Είναι συγκλονιστικό. Έχει περάσει μια βδομάδα και ακόμα νομίζω ότι μιλάμε για κάτι άλλο, για κάτι που συνέβη κάπου αλλού.

Όπως είπε ο κ. Κατσαρίδης, η απόφαση για συνέχιση της παράστασης λήφθηκε από τον ίδιο τον θίασο, αφού «αυτό θα ήθελε ο Πάνος».

«Αποφάσισαν ότι ο Πάνος θα ήθελε η παράσταση να συνεχιστεί. Το συγκλονιστικό είναι ότι μας άφησε και τον αντικαταστάτη του, τον Ευθύμη τον Γεωργόπουλο, αδελφικό του φίλο. Τον είχε φέρει ο ίδιος σε περίπτωση που πάθαινε Covid. Είχε αντικαταστήσει και τον Γιάννη Κουκουράκη. Ο Ευθύμης, με ένα μεγαλείο ψυχής, έχει μάθει τον ρόλο του και με μεγάλο αίσθημα ευθύνης θα είναι στον ρόλο του φίλου του. Είναι πάνω από δουλειές όλο αυτό και πάνω από οτιδήποτε».

Σύμφωνα με τον κ. Κατσαρίδη, οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Πέμπτη, ωστόσο την Τετάρτη θα γίνει μια «βραδιά μνήμης και τιμής στον Πάνο, κλειστή στο κοινό, μόνο για φίλους του και για ανθρώπους που ήταν δίπλα μας όλη τη δύσκολη εβδομάδα».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024