
Πέθανε η φωνή του «Wolverine» – Το συγκινητικό μήνυμα του Χιού Τζάκμαν
Ο Ισάακ Μπαρνταβίντ πέθανε σε ηλικία 99 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών ο ηθοποιός που έδωσε φωνή στον «Wolverine»,
Ο Ισάακ Μπαρνταβίντ πέθανε σε ηλικία 99 ετών σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.
Ο γνωστός ηθοποιός που έχει δανείσει τη φωνή του σε πολλά επιτυχημένα κινούμενα σχέδια πέθανε από εμφύσημα. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο εγγονός του.
Ο Ισάακ Μπαρνταβίντ είχε δανείσει τη φωνή του στον διάσημο «Wolverine».
Isaac Bardavid has died as as Hugh Jackman pays tribute to Wolverine voice actor https://t.co/hysubWMEmU pic.twitter.com/80RcN6rq0I
— Mirror Breaking News (@MirrorBreaking_) February 2, 2022
Ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος και υποδυόταν τον Wolverine όλα αυτά τα χρόνια αποχαιρέτησε τον μεγάλο ηθοποιό.
Ο σούπερ σταρ του Χόλυγουντ, ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram και κάτω από αυτό έγραψε: «Ισάακ Μπαρνταβίντ. Τι θρύλος. Τι ζωή και τι κληρονομιά. Τι φωνή!!! #Wolverine. #Βραζιλία. Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε μου». Στο βίντεο εμφανίζεται ο ίδιος στο πλευρό του Μπαρνταβίντ, ενώ εκείνος λέει τη διάσημη φράση του χαρακτήρα του Wolverine στα Πορτογαλικά.
Ο εγγονός του ηθοποιού έκανε γνωστό πως ο παππούς του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 26 Ιανουαρίου, καθώς χρειαζόταν παροχή οξυγόνου.
«Το οξυγόνο του ήταν πολύ χαμηλό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Αν και χρησιμοποιούσε ήδη συσκευές στο σπίτι, έπρεπε αναγκαστικά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, η κατάστασή του γινόταν όλο και πιο σοβαρή και χρειαζόταν ειδική θεραπεία», δήλωσε στο US Day News.
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας


