
Τόπλες γυμναστική στην Άνδρο από τον Άγγελο Λάτσιο και το κορίτσι του
Το ζευγάρι αποκλείστηκε στην Άνδρο και το απολαμβάνει πολύ
Στο νησί της Άνδρου και συγκεκριμένα στα Άχλα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που διατηρεί η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο αποκλείστηκαν από την κακοκαιρία και ο Άγγελος Λάτσιος με την σύντροφό του Γαία Μερκούρη.
Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία μοιράστηκαν νέα στιγμιότυπα από τα χιονισμένα Άχλα.
Στις καινούριες τους φωτογραφίες, οι δυο τους κάνουν topless γυμναστική έχοντας στον ορίζοντά τους την όμορφη παραλία. Μάλιστα στις φωτογραφίες τους, υπάρχουν και μερικές παρόμοιες πριν από ένα 6μηνο που οι δυο τους είχαν βρεθεί και πάλι στον όμορφο προορισμό των Κυκλάδων.
Δείτε τις φωτογραφίες
- Το Ιράν απορρίπτει τις «παράλογες» αξιώσεις των ΗΠΑ – Αρνείται ότι διεξάγει διαπραγματεύσεις
- Εκτοξεύτηκε το Artemis II – H NASA επιστρέφει στη Σελήνη έπειτα από μισό αιώνα
- Μπουρούντι: 13 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Επί 6 ώρες εκσφενδονίζονταν βλήματα
- Θεσσαλονίκη: Απορρίφθηκε το αίτημα δημοψηφίσματος για τη ΔΕΘ από το Δημοτικό Συμβούλιο
- Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήρε τις κυρώσεις σε βάρος της Ροδρίγκες
- Το συγκλονιστικό «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου στη Μαρινέλλα – «Είναι από τις μεγάλες γυναίκες των καιρών μας»




