Τσίπρας – Η διαφθορά είναι προστατευόμενο είδος στην Ελλάδα
«Κι εκείνοι που καταδιώκονται μέχρι εξαφάνισης», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι οι αντίπαλοί της, με πρώτη τη δημοσιογραφία που επιμένει να βάζει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, αντί για το μέλι»
«Η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter.
«Κι εκείνοι που καταδιώκονται μέχρι εξαφάνισης», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι οι αντίπαλοί της, με πρώτη τη δημοσιογραφία που επιμένει να βάζει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, αντί για το μέλι».
Η διαφθορά είναι σήμερα στη χώρα μας προστατευόμενο είδος. Κι εκείνοι που καταδιώκονται μέχρι εξαφάνισης είναι οι αντίπαλοί της, με πρώτη τη δημοσιογραφία που επιμένει να βάζει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων, αντί για το μέλι.
— Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 16, 2022
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
