Απινιδωτές σωτηρίας στην Αντίπαρο
Η Αντίπαρος εφοδιάστηκε με απινιδωτές - Τα σημεία που θα τοποθετηθούν
Με τρεις νέους απινιδωτές εφοδιάζεται το νησί της Αντιπάρου οι οποίοι άμεσα αναμένεται να εγκατασταθούν κατα τόπους στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απινιδωτές που θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών αποστέλλονται άμεσα στο νησί μετά από αίτημα που έφτασε στο γραφείο του διευθυντή του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδης από τον δήμαρχο του νησιού, Αναστασίου Φαρούπου.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν στην περιοχή του λιμανιού, την Αγία Μαρίνα, στον δήμο του νησιού καθώς στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου, σημεία συγκέντρωσης πλήθους κόσμου ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες.
Πρόκειται, τέλος, για την εξασφάλιση μιας πολύ σημαντικής δωρεάς που προέρχεται έπειτα από παρέμβαση του Μαξίμου ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η καρδιακή ανακοπή αποτελεί τη συχνότερη αιτία θανάτου στο δυτικό κόσμο με υψηλό ποσοστό και στη χώρα μας.
- Συγκινητικός Γιλμάζ: Έσωσε συμπαίκτη στη Γαλατασαράι μετά από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι (vid)
- Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους διαγνώστηκε με αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα – «Είχα έντονους πόνους»
- «Ο Καρβουνούλης» – Ύπουλη μασκότ της κυβέρνησης Τραμπ προωθεί τον βρόμικο γαιάνθρακα
- «Σαφάρι» ελέγχων στην Κρήτη μετά την τραγωδία στη Βιολάντα
- Καταιγίδα Λεονάρντο: Σαρώνει την Ιβηρική – Ένας νεκρός και μια αγνοούμενη
- Ναυάγιο στη Χίο: «Το σκάφος του λιμενικού πέρασε από πάνω μας χωρίς προειδοποίηση» – Τι λένε επιζώντες
