Ελίζαμπεθ Ελέτσι – «Με τον σύντροφό μου βλέπουμε ταινίες ερωτικού περιεχομένου»
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor
Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.
Η δημοσιογράφος που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο περσινό κύκλο του Survivor αναφέθηκε στην περίοδο που δούλευε σε βίντεο κλαμπ αλλά και στο ότι βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου μαζί με τον σύντροφό της.
Όπως είπε, στα 17 της δούλευε σε βίντεο κλαμπ και έχει δει γνωστούς να έρχονται για να αγοράσουν ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
Μάλιστα, δεν είναι κάτι που την σοκάρει, καθώς με τον σύντροφό της, με τον οποίο έχουν σχέση εξ αποστάσεως, βλέπουν τέτοιες ταινίες.
«Βλέπω ερωτικές ταινίες και βλέπω και με τον σύντροφό μου. Δεν είναι κάτι κακό. Ίσα ίσα που είναι κάτι που σε ιντριγκάρει. Κάτι που αναθερμαίνει και τη σχέση», σημείωσε.
Όσον αφορά τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε: «Δεν με συγκινεί. Οι παίκτες έχουν διαβάσει τόσο πολύ εμάς. Ο Βαλάντης προσπαθεί να μιμηθεί τον Τριαντάφυλλο, η Ευρυδίκη προσπαθεί να μιμηθεί λίγο εμένα, η Μυριέλλα είναι καρμπόν η Άννα Μαρία Βέλλη».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]