Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Ζηλανδία - Γάτα έκλεψε bong, λευκή σκόνη και δαντελένια εσώρουχα

Νέα Ζηλανδία – Γάτα έκλεψε bong, λευκή σκόνη και δαντελένια εσώρουχα

Ο Κιθ, η μαύρη γάτα, έχει γούστα ακριβά

Θέλει κότερα, ελικόπτερα – ή τουλάχιστον αυτό μας κάνει να πιστεύουμε με τη συμπεριφορά του. Ο λόγος για τον Κιθ, μια μαύρη γάτα από τη Νέα Ζηλανδία με μεγάλο ταλέντο στις κλοπές, που σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του επέστρεψε στο σπίτι με μια… ιδιαίτερη λεία.

Ένα bong [σ.σ. πρόκειται για ένα είδος ναργιλέ για την κατανάλωση ινδικής κάνναβης], ναρκωτικά και μαύρα, σέξι εσώρουχα. Αυτά ήταν τα τελευταία κλοπιμαία του γάτου που άρχισε να επιδεικνύει τάσεις κλεπτομανίας πριν από τρία χρόνια.

Η αρχή έγινε με κλοπές σουτιέν από κοντινές μπουγάδες, αλλά και… ζωντανών χελιών που ψάρευε δεξιοτεχνικά από ένα κοντινό ποτάμι.

Ένας πραγματικά κλεπτομανής γάτος

Όμως η νεαρή γάτα συνέχισε να… κυλά στο βούρκο. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, Τζίνι και Ντέιβιντ Ράμπολντ, τις τελευταίες εβδομάδες το αιλουροειδές, ηλικίας πέντε ετών, έφερε στο σπίτι ένα bong και ένα μικρό διαφανές σακουλάκι με λευκή σκόνη άγνωστης προέλευσης. Α, και ένα ζευγάρι παπούτσια, που άφησε έξω από τον φράχτη της κατοικίας.

«Του είπα ότι θα ήταν καλύτερα να αρχίσει να κλέβει διαμάντια και μετρητά», δήλωσε στην ιστοσελίδα Stuff η Τζίνι Ράμπολντ, που παρατήρησε πρώτη την τάση του γάτου προς το οργανωμένο έγκλημα. «Όμως δεν με έχει ακούσει μέχρι στιγμής».

Τίποτα, τίποτα δεν τον σταματά

Η λύση που βρήκε το ζευγάρι, ήταν να τοποθετήσουν δυο πλαστικά κουτιά έξω από την εξώπορτά τους, όπου τοποθετούν τα κλοπιμαία, προκειμένου οι γείτονες να μπορούν να περάσουν και να τα πάρουν πίσω. Όμως ο Κιθ ξέρει τι θέλει. Κι έτσι, πολλές φορές καταλήγει να κλέβει τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά,

Περισσότερο από όλα, λατρεύει τα μποτάκια εργασίας ενός γείτονα, που έχουν επένδυση με μέταλλο. Παρά το γεγονός ότι ο άνδρας άρχισε να προσθέτει βαράκια 2,5 κιλών σε πράσινο νέον χρώμα στα παπούτσια του για να αποθαρρύνει τον Κιθ, εκείνος καταφέρνει πάντα να τα κλέψει αθόρυβα. Απλώς, αναγκάζεται να τα παίρνει ένα-ένα.

Η Τζίνι Ράμπολντ λέει ότι οι ντόπιοι μάλλον διασκεδάζουν παρά εκνευρίζονται με τις ατασθαλίες του γάτου της. Όμως το τελευταίο εύρημα του Κιθ τράβηξε την προσοχή των αρχών.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, «μια ανησυχία μας είναι ότι η τελευταία κλοπή του Κιθ αφορά ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται για το κάπνισμα κάνναβης. Θα προχωρήσουμε σε κατάσχεση και θα μιλήσουμε με τον Κιθ για να μας πει πού το βρήκε».

Με πληροφορίες από Guardian

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024