
Η Κατερίνα Γερονικολού είπε το μεγάλο «ναι» στον Γιάννη Τσιμιτσέλη
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του αγαπημένου της
Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της εκπομπής, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε… πρόταση στην Κατερίνα Γερονικολού, η οποία την αποδέχθηκε.
Έτσι οι δυο τους, βρέθηκαν με την «Εύα» στα ανοιχτά του Μεσολογγίου, προσπαθώντας να πιάσουν κάποιο ψάρι.
Μετά από αρκετές προσπάθειες, κατάφεραν να βγάλουν ένα λυθρίνι και μια δράκαινα, τα οποία μαζί με τον σύμβουλο ψαρέματος της εκπομπής, Κώστα Αντωνιάδη αποφάσισαν να ρίξουν πάλι στη θάλασσα.
Έτσι, ενώ η αγωνία του Γιάννη για να μην απογοητεύσει την Κατερίνα μεγάλωνε, ήρθε μια μεγάλη στήρα, βάρους σχεδόν 4 κιλών, για να αποζημιώσει την παρέα για την προσπάθεια που κατέβαλε.
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται







