
Ανατροπή δεδομένων για Τσιτσιπά
Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει «κοπεί» στις εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου και η απάντηση της Διευθύντριας της Υπηρεσίας.
Το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) υπήρξαν δημοσιεύματα στην Κρήτη, τα οποία ανέφεραν ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς «κόπηκε» στις εξετάσεις που έδωσε για δίπλωμα αυτοκινήτου.
Συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ελληνας τενίστας βρέθηκε στη Διεύθυνση Μεταφορών της Π.Ε Ηρακλείου για να δώσει εξετάσεις, αλλά δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ και έφυγε… άπραγος από το κτήριο. Κάτι τέτοιο ωστόσο, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η Διευθύντρια της Υπηρεσίας, Μαρία Βασιλάκη, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έδωσε καν εξετάσεις, καθώς δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα χαρτιά. «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσήλθε στην υπηρεσία όμως δεν είχε μαζί του νομιμοποιητικό έγγραφο και έτσι δεν συμμετείχε στη διαδικασία και αποχώρησε. Θα επανέλθει στο μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα «Creta24» η Διευθύντρια της Υπηρεσίας.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς πριν από περίπου έναν χρόνο αγόρασε αυτοκίνητο Tesla, το οποίο βέβαια δεν μπορεί να οδηγήσει, καθώς ακόμα δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης.
- Νίσυρος: Σοβαρό εργατικό ατύχημα – 50χρονος εργάτης ακρωτηριάστηκε στο χέρι
- Ο κορυφαίος της Βαλένθια Μοντέρο είναι ο MVP των playoffs της Euroleague
- «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Σε ποιους απευθύνεται
- Κάπες, πτυχώσεις, ελάχιστο γυμνό – Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν (μέχρι στιγμής) στο κόκκινο χαλί των Καννών
- Ο Λεβαντόφσκι είπε αντίο στην Μπαρτσελόνα (vid)
- Δένδιας στο συνέδριο ΝΔ: Η ΝΔ πιστεύει στο Κράτος Δικαίου, όχι στους μισθοφόρους της εξουσίας – Η αναφορά στην κυβέρνηση Καραμανλή

