The Bachelor – Ο Αλέξης Παππάς την έδιωξε και τα κορίτσια βαλάντωσαν στο κλάμα
Η αιφνίδια απόφαση του Αλέξη Παππά σόκαρε τα υπόλοιπα κορίτσια
Με μια ανατροπή ολοκληρώθηκε το νέο επεισόδιο του The Bachelor το βράδυ της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου. Ο Αλέξης Παππάς σε ένα ατομικό ραντεβού με την 28χρονη Έλενα της ζήτησε να αποχωρήσει οριστικά από την βίλα.
Μετά το τέλος της δοκιμασίας η Έλενα ήταν και εκείνη που είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη για το οποίο σίγουρα δεν θα είχε φανταστεί τα όσα θα της ανακοίνωνε στην πορεία της βραδιάς. Ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του απέναντι στην Έλενα, ο Αλέξης Παππάς ανέφερε πως το ερωτικό στοιχείο δεν υπάρχει ανάμεσά τους, αφού η μεταξύ τους απόσταση κάνει τον ίδιο να την βλέπει μόνο φιλικά.
«Δεν μπορώ να εξακριβώσω 100% ποια είναι η αποκωδικοποίηση αυτών που σκέφτεσαι και αυτό για εμένα είναι ζωτικής σημασίας. Όταν ερχόμαστε κοντά αισθάνομαι μια απόσπαση. Αισθάνομαι ότι έχω έρθει κοντά σε ένα φιλικό επίπεδο. Θέλω να σου πω ότι έχω πάρει μια απόφαση και η απόφασή μου έχει να κάνει με τη δική σου αποχώρηση», είπε ο Αλέξης στην Έλενα και την αποχαιρέτησε.
Οι συμπαίκτριες της Έλενας δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε δάκρυα.
- Eurovision 2026: Εκτός διαγωνισμού και Ιρλανδία, Ολλανδία, Σλοβενία μετά την ανακοίνωση συμμετοχής του Ισραήλ
- Κεταμίνη: Έφηβος περιγράφει πως η χρήση τού κατέστρεψε τη ζωή – Έπαιρνε 11 γραμμάρια την ημέρα
- Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του όταν πήγε να του γκρεμίσει το σπίτι με εκσκαφέα – Αθωώθηκε από το δικαστήριο
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το παιχνίδι με τη Βαλένθια
- Ανασχηματισμός στην Κύπρο με μήνυμα (;) για τον GSI
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο

