Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστροφή Σεμέδο - Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος

Επιστροφή Σεμέδο – Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Πορτογάλος

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό (1/12, 17:00).

Ρούμπεν Σεμέδο, η επιστροφή.

Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (30/11) ο Πέδρο Μαρτίνς, για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό (1/12, 17:00) για το Κύπελλο.

Ο Ιβηρας σέντερ μπακ το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στον Ρέντη και έκανε κανονικά προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση στη Λιβαδειά.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τον επαναληπτικό με την Λουντογκόρετς, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ένα ματς το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου. Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες το όνομά του βρίσκεται και πάλι στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο σέντερ μπακ να μετράει πλέον αντίστροφα για την επανεμφάνισή του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό βρίσκονται οι Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Μαρίνος και Αλγκασίμ Μπα, οι οποίοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό Β’.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης οι νεαροί τερματοφύλακες Τζολάκης και Καραργύρης, με τον Βατσλίκ να μένει εκτός και τον Κρίστινσον να προορίζεται για τη βασική 11άδα. Επίσης, επιστρέφει ο Κούντε, ο οποίος είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια των Πειραιωτών λόγω τραυματισμού. Ο Καμερουνέζος μέσος δεν είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά ούτε στα παιχνίδια με Φενερμπαχτσέ και Βόλο.

Αντίθετα, εκτός έμειναν αρκετοί βασικοί, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους δίνει… ανάσες ενόψει των δύσκολων και συνεχόμενων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Νίκολιτς, Μπαγκαλιάνης, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσος, Σουρλής, Κωστή, Ξενιτίδης, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ονιεκουρού, Λόπες, Μαρίνος, Βρουσάι, A. Μπα, Τικίνιο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024