Ανατροπή νταλίκας στον Κηφισό – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός
Μία νταλίκα ανατράπηκε το πρωί στην ΕΟ Αθηνών – Λαμίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.
Μία νταλίκα ανατράπηκε στις 3.28 το πρωί στον Κηφισό στο ρεύμα ανόδου, προς Λαμία, στο ύψος της Αχαρνών.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός είναι εντάξει στην υγεία του, ενώ στο σημείο βρίσκεται τροχαία προσπαθώντας να ρυθμίσει την κυκλοφορία.
Παράλληλα, διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.
Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία της περιφέρειας και του ΥΠΕΧΩΔΕ και ρίχνουν χώμα στο δρόμο, γιατί από τη νταλίκα έχουν χυθεί πετρέλαιο και λάδια.
Πρόβλημα στην κυκλοφορία υπάρχει και στο ρεύμα καθόδου της ΕΟ, καθώς στην αριστερή λωρίδα τα συνεργεία έχουν ρίξει χώμα.
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι συνομίλησε με τη Ροδρίγκες που «είναι υπέροχος άνθρωπος»
- Νιγηρία – Μαρόκο 0-0, 4-2 πεν.: Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Ελ Κααμπί! (vid)
- Google Gemini: Τι είναι το «Personal Intelligence» και πως θα θυμάται την ζωή σου
- Έρευνα του FBI στο σπίτι και τις συσκευές δημοσιογράφου της Washington Post
- Αλμπαθέτε – Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: Σόου του Μπετανκόρ, πρωταγωνιστής με δυο γκολ στο αποκλεισμό-σοκ της «βασίλισσας»
- Ίντερ – Λέτσε 1-0: Τρίποντο με «υπογραφή» Εσπόζιτο
