Βουλγαρία – Λεωφορείο από τη Βόρεια Μακεδονία πήρε φωτιά – Τουλάχιστον 45 νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά
Το λεωφορείο μετέφερε 52 ανθρώπους, πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας. Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν τουλάχιστον 12 παιδιά
Τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο με πινακίδες κυκλοφορίας της Βόρειας Μακεδονίας πήρε φωτιά σε αυτοκινητόδρομο της Βουλγαρίας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών.
Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν τουλάχιστον 12 παιδιά, μεταδίδει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων BGNES.
Το λεωφορείο μετέφερε 52 ανθρώπους, πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας.
#BREAKING
45 people killed in road accident with tourist bus in #Bulgariahttps://t.co/syMyVZg3Uk— APA News Agency (@APA_English) November 23, 2021
Επτά εγκαυματίες, που «μπόρεσαν να σωθούν» από το δυστύχημα, διακομίστηκαν εσπευσμένα και έχουν εισαχθεί στο τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου της Σόφιας, δήλωσε ο Νικολάι Νικόλοφ, στέλεχος του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών, στο δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο BTV.
Ο ίδιος έκανε λόγο για «σαράντα πέντε ή σαράντα έξι νεκρούς» στο δυστύχημα.
Ο κ. Νικόλοφ συμπλήρωσε πως ακόμη δεν είναι σαφές εάν η φωτιά προκάλεσε το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το όχημα ή προκλήθηκε από αυτό.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε περί τις 02:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) σε τμήμα του οδικού δικτύου περίπου 40 χιλιόμετρα νότια της Σόφιας.
Ο τόπος του δυστυχήματος έχει αποκλειστεί από την αστυνομία.
Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, δήλωσε διπλωμάτης στην πρεσβεία της χώρας αυτής στη Σόφια στο BTV.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP, TASS
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Πάνω από 400 ουκρανικά drones εξαπολύθηκαν εναντίον της Μόσχας κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- ΥΠΕΞ για 52η επέτειο της τουρκικής εισβολής: Η επίλυση του Κυπριακού παραμένει ύψιστη προτεραιότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)








![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442