Χριστίνα Κοντοβά – Κλείνει ένα χρόνο στην Ουγκάντα και το γιορτάζει με φωτογραφία της Ada
H Χριστίνα Κοντοβά πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται αγκαλιασμένη στην πισίνα με την κόρη της
Μια νέα φωτογραφία με την κόρης της, Ada δημοσίευσε η Χριστίνα Κοντοβά η οποία βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο στην Ουγκάντα.
Η Χριστίνα Κοντοβά βρίσκεται στην Ουγκάντα το τελευταίο διάστημα, αφού πρόκειται να υιοθετήσει την μικρή από τη χώρα της Αφρικής.
Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμές από τη νέα της ζωή με την κόρη της. Μάλιστα ετοιμάζεται να την υποδεχτεί στο σπίτι τους στην Ελλάδα, καθώς μας έχει δείξει τα σχέδια για το παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζεται για την μικρή.
Αυτή τη φορά η Χριστίνα Κοντοβά πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου βρίσκεται αγκαλιασμένη στην πισίνα με την κόρη της.
Δείτε την τρυφερή φωτογραφία
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού


