Big Brother – Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε
Ανατροπές είχαμε στο Big Brother καθώς η αποχώρηση είχε άρωμα γυναίκας
Τρεις γυναίκες με δυναμική παρουσία στο σπίτι του Big Brother ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση.
Η Ανχελίτα, η Σαμάνθα και η Ευδοκία.
Για μία εκ των κυριών του Big Brother, το ταξίδι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα έπρεπε να λάβει τέλος σε αυτό ακριβώς το σημείο. Τρεις παίκτριες που, όπως πρόδωσαν και οι παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους σε αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι.
Λίγο μετά αφού το ρολόι έδειξε 01:00 , λοιπόν, η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού έπρεπε να ανακοινωθεί από τα χείλη της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα.
Και εκείνη που αποχώρησε οριστικά από το Big Brother είναι η Σαμάνθα!
Οι συμπαίκτες της την αποχαιρέτισαν από το σπίτι με το τραγούδι του Στάθη Ξένου «Καβάτζα»:
«Μην κρατήσεις τίποτα καβάτζα, έλα μες στην νύχτα κι όλα δώστα μου, έχουνε πεθάνει τα ρομάντζα, είσαι η αγιάτρευτη αρρώστια μου.
Μην κρατήσεις τίποτα καβάτζα, έλα μες στην νύχτα κι όλα δώστα μου, δώσε μου και πάρε μου τα πάντα, είσαι η ανίατη αρρώστια μου…»
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 104-87: Επιβλητική νίκη, με ρεκόρ καριέρας του Φουρνιέ
- Νεκρός ο Αλί Λαριτζανί – Το επιβεβαίωσε το Ιράν
- Ο Αντσελότι αποκάλυψε γιατί άφησε εκτός Μουντιάλ τον Νεϊμάρ – Τι απάντησε ο Βραζιλιάνος
- Τουλάχιστον 400 νεκροί στο Αφγανιστάν από την επίθεση του Πακιστάν – «Ήταν σαν την ημέρα της κρίσης»
- Ο Μπάρι Κίογκαν δεν θέλει να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ
- Φωτιά σε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, κάηκε ολοσχερώς



