Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα - Έξαλλοι με τον Γιώργο Τσαλίκη - «Δεν έχουμε χώρο για μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές»

Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα – Έξαλλοι με τον Γιώργο Τσαλίκη – «Δεν έχουμε χώρο για μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές»

Απαντήσεις για την κόντρα τους με το γνωστό τραγουδιστή έδωσαν Γκουντάρας και Κάκκαβα

Στο «Πρωινό» εμφανίστηκαν σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, όπου μεταξύ άλλων κλήθηκαν να απαντήσουν και για την κόντρα τους με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Ως γνωστόν, ο τραγουδιστής επρόκειτο, όπως έχει υποστηρίξει, να παρουσιάσει φέτος το Big Brother, μέχρι που τελικά ο ΣΚΑΪ απέσυρε την πρότασή του, ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είχε έρθει σε συμφωνία με τον Γιώργο Τσαλίκη και ανέθεσε την παρουσίαση του ριάλιτι στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Στη διάρκεια της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε ευθέως το ζευγάρι των παρουσιαστών τι έχει συμβεί με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Πρώτος απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, λέγοντας:

«Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο».

Από την πλευρά της, η Ναταλί Κάκκαβα εκνευρίστηκε από την ερώτηση του παρουσιαστή και είπε:

«Ξέρετε τι κάνετε τώρα; Έχετε καλέσει δύο ανθρώπους που έχετε όλο τον χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνεχώς για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω.

Δεν έχουμε χώρο και χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές… Τελεία πάμε παρακάτω, ας σεβαστούμε την ημέρα».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024