
Μουρίνιο στους παίκτες του – «Μερικοί δεν κάνετε ούτε για Serie B»
O Ζοσέ Μουρίνιιο ξέσπασε κατά των παικτών του μετά τον διασυρμό από την Μπόντο Γκλιμτ.
Η Ρόμα γνώρισε ταπεινωτική ήττα με 6-1 την περασμένη εβδομάδα από την «σταχτομπούτα» του Confernce Europa League Μπόντο Γκλιμτ.
Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι η μεγαλύτερη ήττα που έχει υποστεί ο Ζοσέ Μουρίνιο σε 1.008 παιχνίδια καριέρας, και όπως ήταν λογικό το συγκεκριμένο γεγονός τον έβγαλε εκτός εαυτού.
Ο Πορτογάλος τεχνικός κατηγόρησε ευθέως τους παίκτες του χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα λέγοντας τους πως: «Ανάμεσά σας υπάρχουν μερικοί που δεν θα έπαιζαν ούτε στη Νορβηγία, ούτε καν στη Serie B».
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Corriere Dello Sport» μετά τις φωνές του Μουρίνιο οι παίκτες δεν είπαν λέξη.Παρά την άσχημη εικόνα και την ήττα-ντροπή από τους Νορβηγούς ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει την απόλυτη στήριξη από την διοίκηση του Φρίντκιν.
- Η προειδοποίηση του Τραμπ προς τον Κάρολο – Αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τον διάλογο
- Ανακατεύοντας την τράπουλα στην Κεντροαριστερά: Τι αλλάζει με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ


