
Κυψέλη – Ξυλοδαρμός 17χρονης από τον πατριό της επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί 40χρονο
Η νεαρή κοπέλα αρνείται να παντρευτεί έναν 40χρονο, με αποτέλεσμα ο πατριός της να την κακοποιήσει βάναυσα
Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Ο νόμος της σαρίας εφαρμόστηκε στην περίπτωση μιας 17χρονης. Η νεαρή κοπέλα δεν ήθελε να παντρευτεί αυτόν που της υποδείκνυε ο 53χρονος πατριός της και η μητέρα της. Σε έναν καβγά ο πατριός της την οδήγησε στο δωμάτιο της και την ξυλοκόπησε. Μάλιστα όπως καταγγέλλει η 17χρονη στην κακοποίηση συμμετείχε και η μητέρα της.
Η 17χρονη κατήγγειλε την κακοποίησή της στην αστυνομία
Η ανήλικη κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να επέμβει η εισαγγελέας ανηλίκων και το ζευγάρι να συλληφθεί.
Στις περιγραφές της η κοπέλα ανέφερε ότι ο πατριός της πήρε ένα μαξιλάρι και προσπάθησε να την πνίξει, ενώ άφησε υπόνοιες και για σεξουαλική κακοποίηση.
Την αποκάλυψη έκανε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.
- Ελπιδοφόρος: Η ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αμερικής για την αδιαθεσία του
- «Είμαι έτοιμος να παίξω σε ένα άλλο πρωτάθλημα»: Ο Λεάο ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Μίλαν (vid)
- Συναγερμός στην Μάνδρα με άντρα που απειλεί να πέσει από ταράτσα – Κρατά δρεπάνι και μαχαίρι
- Το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον τελικό του Champions League: «Τι υπέροχη στιγμή για το άθλημα μας» (pic, vid)
- Νέα Σμύρνη: Στο νοσοκομείο 15χρονος μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ
- Λίβανος: Ισραηλινή επιδρομή σε νοσοκομείο με 13 τραυματίες

