Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος - Ραγδαίες εξελίξεις - Ομολόγησε η θεία της 8χρονης

Ρόδος – Ραγδαίες εξελίξεις – Ομολόγησε η θεία της 8χρονης

Σοκαριστική ανατροπή στην υπόθεση - Ήθελε να εξαπατήσει τη μητέρα και να της αποσπάσει χρήματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του 8χρονου κοριτσιού στη Ρόδο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ η θεία της 8χρονης για την οποία καταγγέλθηκε βιασμός πριν από μερικές ημέρες, ομολόγησε στην αστυνομία ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψευδή καταγγελία. Aναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η θεία της μικρής, σύμφωνα με τις πληροφορίες έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί της κακοποιήθηκε από τον παππού της και για να αποσιωπηθεί η υπόθεση, η μητέρα θα έπρεπε να καταβάλλει το ποσό των 200 ευρώ σε φίλη της.

Τι έδειξαν οι έρευνες

Τις τελευταίες μέρες, το κοριτσάκι εξετάστηκε εκ νέου από τον ιατροδικαστή και γυναικολόγο νοσοκομείου, ενώ έγιναν και μικροβιολογικές και ψυχιατρικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών έχουν κατατεθεί στην εισαγγελία του νησιού.

Σύμφωνα λοιπόν με τη «Δημοκρατική» , από τις έρευνες αυτές προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα. Πιθανολογείται ότι πρόκειται για βαριά ουρολοίμωξη.

Η λοίμωξη αυτή του προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα καθώς δεν είχε διαπιστωθεί έγκαιρα από την μητέρα και τους παππούδες και είχε υποτροπιάσει.

Όταν το κορίτσι άρχισε να διαμαρτύρεται εντονότερα με πόνο και τσούξιμο, η μητέρα, η οποία έχει και αυτή νοητική υστέρηση, επέλεξε να βγάλει φωτογραφία τα απόκρυφα του παιδιού και να τη στείλει σε μια συγγενή της (από την πλευρά του πατέρα) για να την συμβουλεύσει και να ζητήσει την γνώμη ενός ιατρού.

Ωστόσο, η συγγενής συνέλαβε ένα απίστευτο σχέδιο για να αφαιρέσει χρήματα από την μητέρα και ακολούθως από τον παππού του παιδιού.

Το σχέδιο της συγγενούς

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα αυτή προθυμοποιήθηκε να «δει» το παιδί και με το δάκτυλο της φέρεται να προκάλεσε ρήξη του παρθενικού του υμένα. Στη συνέχεια, φέρεται να έπεισε τη μητέρα ότι το παιδί της είχε υποστεί κακοποίηση, ότι είχε ενημερωθεί προς τούτο το «Χαμόγελο του Παιδιού» κι ότι εκεί δούλευε μια φίλη της, που έναντι 200 ευρώ θα μπορούσε να «κουκουλώσει» την υπόθεση.

Η μητέρα του παιδιού δεν είχε λεφτά για να της δώσει γιατί δεν είχε πληρωθεί. Τότε, η συγγενής της φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία.

Ακολούθως ξεκίνησε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, να ζητά 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο δήθεν ρόλος του παππού, εμφανίζοντάς τον ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά το κοριτσάκι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να έχει προβλήματα με ουσίες, ενώ εξετάζεται και τυχόν εμπλοκή ενός άνδρα στην όλη υπόθεση.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024