Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Ψηφιακά αλλά και σε φυσικό χώρο επιστρέφει εφέτος η Art Athina: μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Αrt Athina Virtual 2021 και με την έκθεση σε φυσικό χώρο Art Athina Pop Up, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Με ψηφιακή παρουσία για έναν ολόκληρο μήνα (1-30 Νοεμβρίου) και φυσική παρουσία στο ισόγειο του ξενοδοχείο King George στην πλατεία Συντάγματος (12-21 Νοεμβρίου) περισσότερες από 45 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν το «παρών» στην αθηναϊκή φουάρ.
Στο πρόγραμμα της φετινής Art Athina περιλαμβάνεται ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς, βίντεο και περφόρμανς που θα έχουν ως σημείο εκκίνησης άλλοτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της διοργάνωσης κι άλλοτε τους δρόμους της πόλης.
Την ευθύνη της διοργάνωσης, όπως κάθε χρόνο, έχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και η ομάδα της Art Athina με καλλιτεχνική διευθύντρια τη Σταματία Δημητρακοπούλου.
H υλοποίηση της πλατφόρμας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!