Ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μοιράζεται με τους τηλεθεατές του MEGA τα μυστικά του για τους πιο νόστιμους λαχανοντολμάδες!

Θα χρειαστείτε:
1 λάχανο μεγάλο

1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό & μοσχαρίσιο)

3 φλ. ρύζι γλασέ

1 κρεμμύδι

1 ματσάκι μαϊντανό

1 ματσάκι άνηθο

½ ματσάκι δυόσμο

1 κ.γ. κύμινο

Για τη σάλτσα αβγολέμονο:
3 αβγά

Χυμό από 2 λεμόνια

1 κ.σ. αλεύρι

Ακολουθήστε τις οδηγίες του Τίμου Ζαχαράτου και καλή σας όρεξη!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο