Αν υπάρχει ένα θεματικό νήμα που συνδέει τα επικά αφηγήματα των τοιχογραφιών του Phlegm αυτό είναι μια αίσθηση δράσης, μόχθου και πείσματος.

Τα έργα του με βάση το Σέφιλντ της Αγγλίας καλλιτέχνη δρόμου εμφανίζονται σε διάφορους τοίχους της Ευρώπης: προσφάτως ολοκλήρωσε μια τοιχογραφία στη Σουηδία και συνέβαλε σε ένα έργο σε τοίχο στη συνοικία Hackney Wick του Λονδίνου από κοινού με τους ομότεχνούς του Sweet Toof, Teddy Baden, Run και Mighty Mo.

Οι απόκοσμοι χαρακτήρες που εμφανίζονται στις τοιχογραφίες, χαρακτικά, έργα ζωγραφικής και κόμικς του Ουαλού καλλιτέχνη συχνά είναι ασταμάτητα δραστήριοι και κάνουν σκανταλιές ή δίνουν μάχες επιδεικνύοντας ασυνήθιστες δεξιότητες και χρησιμοποιώντας όχι συνήθη όπλα.

Κάθε έργο του είναι μια ευφυής ισορροπία μεταξύ του έντονου μονοχρωματικού ύφους ζωγραφικής του που γεννήθηκε από τα κόμικς τα οποία έχει δημιουργήσει στο παρελθόν και λαϊκών ιστοριών που αντλεί συχνά από ιστορικά έργα τέχνης αποτέλεσμα, κάθε έργο είναι ανοιχτό σε ερμηνείες. Μπορεί κάποιος να το δει, ταυτοχρόνως, ως κωμικό και τραγικό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο