The Bachelor – «Ξεσπάθωσε» ο Λιάγκας κατά του Παππά – Η συγγνώμη στον Βασιλάκο
Ο γνωστός παρουσιαστής για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του
Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ το The Bachelor και όπως ήταν φυσικό δεν έμεινε ασχολίαστο από τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και την τηλεόραση.
Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να σχολιάσουν βρέθηκε φυσικά και ο Γιώργος Λιάγκας, που «έκραξε» χωρίς έλεος τον Αλέξη Παππά.
«Μας έδινες πέρσι ρεπορτάζ ότι ο Αλέξης Παππάς είναι καταπληκτικός κι έχει ενθουσιάσει την παραγωγή. Ότι έχει μπει στον ρόλο και τα λοιπά… Εγώ χθες είδα έναν άνθρωπο στα δέκα λεπτά που είδα…», ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Λιάγκας, διακόπτοντας τη φράση του για να… ζητήσει συγγνώμη στον Παναγιώτη Βασιλάκο.
«Οφείλω μια συγγνώμη στον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ο Βασιλάκος καταρχήν είναι πιο ωραίος άντρας από τον Παππά, ήταν πολύ πιο καλός ηθοποιός ο Βασιλάκος σε σχέση με τον Παππά. Ο Παππάς ήταν άθλιος, άθλιος», είπε.
Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:
- Επίθεση στο Ιράν: Και τώρα τι;
- Ιράν: Νέα ομοβροντία πυραύλων κατά του Ισραήλ – Συναγερμός σε διάφορους τομείς της επικράτειας
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones

