The Bachelor – «Ξεσπάθωσε» ο Λιάγκας κατά του Παππά – Η συγγνώμη στον Βασιλάκο
Ο γνωστός παρουσιαστής για άλλη μια φορά δεν μάσησε τα λόγια του
Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ το The Bachelor και όπως ήταν φυσικό δεν έμεινε ασχολίαστο από τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και την τηλεόραση.
Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να σχολιάσουν βρέθηκε φυσικά και ο Γιώργος Λιάγκας, που «έκραξε» χωρίς έλεος τον Αλέξη Παππά.
«Μας έδινες πέρσι ρεπορτάζ ότι ο Αλέξης Παππάς είναι καταπληκτικός κι έχει ενθουσιάσει την παραγωγή. Ότι έχει μπει στον ρόλο και τα λοιπά… Εγώ χθες είδα έναν άνθρωπο στα δέκα λεπτά που είδα…», ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Λιάγκας, διακόπτοντας τη φράση του για να… ζητήσει συγγνώμη στον Παναγιώτη Βασιλάκο.
«Οφείλω μια συγγνώμη στον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ο Βασιλάκος καταρχήν είναι πιο ωραίος άντρας από τον Παππά, ήταν πολύ πιο καλός ηθοποιός ο Βασιλάκος σε σχέση με τον Παππά. Ο Παππάς ήταν άθλιος, άθλιος», είπε.
Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:
- Why March 25 Marks Greece’s Independence Day
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/3): Δράση με Champions League γυναικών στο MEGA και Euroleague
- Τσαγκαράκης: Οι πλαστοί πίνακες, η πολιτιστική μας κληρονομιά και ο… κακός φωτισμός
- Στενά του Ορμούζ: Σε κατάσταση σχεδόν πλήρους παράλυσης – Πώς διαμορφώνεται το κόστος μεταφοράς
- Τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Euroleague – Οι 22 νίκες και το «διπλό»
- Ο Στίβεν Κολμπέρ συνυπογράφει τον νέο «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»


