Κοτόπιτα από τον Chef Τίμο Ζαχαράτο
Εύκολη συνταγή για όλους
Ο Chef Τίμος Ζαχαράτος μάς έφτιαξε μια πεντανόστιμη κοτόπιτα με πολύχρωμες πιπεριές και γιαούρτι.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε τις πιπεριές.
Το κοτόπουλο προτείνεται να το βράσουμε για 15-20 λεπτά. Στο τηγάνι προσθέτουμε και το πράσο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ακολουθούν τα υπόλοιπα υλικά.
Το φύλλο της σφολιάτας έχει πολύ περιεκτικότητα σε βούτυρο όπως είπε ο γνωστός σεφ.
Θα χρειαστείτε:
1 φύλλο σφολιάτας
2 φιλέτα κοτόπουλο
3 πιπεριές πολύχρωμες
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 πράσο
1 ντομάτα
200 γρ. γραβιέρα
2 αβγά
100 γρ. γιαούρτι
ελαιόλαδο
θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες και καλή σας επιτυχίας!
- Κάπως έτσι μοιάζει η καθημερινή ζωή της Τζένιφερ Άνιστον – Γυμναστική και βόλτες στη Νέα Υόρκη
- Σολτς: Η ισλαμιστική διαδήλωση στο Αμβούργο θα έχει «συνέπειες – Συναγερμός στις γερμανικές αρχές
- Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 85-83: Άργησε να «ξυπνήσει» και πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο
- H σημασία πίσω από τα «αλήτικα» τατουάζ της φυλακής
- Euro 2024: Για πρώτη φορά φυλετικά ουδέτερες τουαλέτες
- Πολωνία: Έρευνα για πιθανές σχέσεις αξιωματούχου πετρελαϊκού ομίλου με τη Χεζμπολάχ