Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
EMMY 2021 – Πού μπορείτε να δείτε δωρεάν τις σειρές-φαβορί για τα σημαντικότερα βραβεία

EMMY 2021 – Πού μπορείτε να δείτε δωρεάν τις σειρές-φαβορί για τα σημαντικότερα βραβεία

Για άλλη μια χρονιά, η ΗΒΟ και η HBO Max έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες υποψηφιότητες

Σε εξωτερικό χώρο και με μειωμένο αριθμό προσκεκλημένων, τα φετινά EMMY μπορεί να απέχουν ακόμη από τις προ-πανδημίας διοργανώσεις, όμως επαναφέρουν το μεγαλύτερο μέρος της πρότερης αίγλης τους. Και παρά τις δυσκολίες που προκάλεσε ο κορονοϊός στα επιμέρους γυρίσματα, η χρονιά που μας πέρασε μας έδωσε αρκετές εξαιρετικές παραγωγές, ώστε να μη βλέπουμε την ώρα για την απονομή της 19ης Σεπτεμβρίου.

Η κυριαρχία των πλατφόρμων streaming φαίνεται πως γίνεται πλέον ο κανόνας, ενώ (και) φέτος στην πρώτη θέση των υποψηφιοτήτων βρίσκεται η HBO και η HBO Max –το περιεχόμενο των οποίων προβάλλεται για την Ελλάδα αποκλειστικά μέσω του Vodafone TV -, με 130 υποψηφιότητες στις πιο «βαριές» κατηγορίες.

Τα φαβορί της HBO

Στα μεγάλα φαβορί της HBO ανήκουν, φυσικά, το εκπληκτικό και πολυσυζητημένο I May Destroy You, το Lovecraft Country για την ικανότητα του οποίου να μπλέκει αριστοτεχνικά τα genres και την ψυχαγωγία με τα κοινωνικά μηνύματα είχαμε γράψει εδώ, το Mare of Easttown, με το συναρπαστικό σενάριο, την ευαίσθητη ματιά στις σκοτεινές πτυχές της αμερικανικής κοινωνίας και ίσως την καλύτερη ερμηνεία που μας έχει δώσει μέχρι σήμερα η πάντα φανταστική Κέιτ Γουίνσλετ, αλλά και το Flight Attendant, τον ενθουσιασμό μας για το οποίο είχαμε εκφράσει εδώ.

Άλλες αξιοσημείωτες υποψηφιότητες της HBO αφορούν τη μίνι-σειρά μυστηρίου The Undoing, που μας επανασύστησε τον Χιου Γκραντ στον πιο ανατρεπτικό ρόλο της ζωής του, τα special επεισόδια του Euphoria, της περσινής έκπληξης που απέδειξε ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει, το πολυαναμενόμενο come-back του In Treatment, τη σειρά ντοκιμαντέρ Allen Vs Farrow, που αφορά τις καταγγελίες εις βάρος του Γούντι Άλλεν για σεξουαλική κακοποίηση της τότε ανήλικης θετής κόρης του και το ατμοσφαιρικό και γεμάτο σασπένς Perry Mason.

Σειρές που έγραψαν ιστορία

Καθώς ο χρόνος για την απονομή μετρά αντίστροφα, είναι καιρός να συμπληρώσετε όποια κενά σας έχουν μείνει. Εμείς θα ξεκινούσαμε με σειρά… υποψηφιοτήτων, εκκινώντας από το Lovecraft Country, που διεκδικεί τον εντυπωσιακό αριθμό των 18 βραβείων και γράφει ιστορία καθώς γίνεται η πρώτη σειρά στην ιστορία του θεσμού με δυο ταυτόχρονες υποψηφιότητες μαύρων πρωταγωνιστών, συνεχίζοντας με το εξαιρετικό Mare of Easttown με τις 17 υποψηφιότητες και προχωρώντας στο κωμικό διαμαντάκι μυστηρίου The Flight Attendant, που διεκδικεί 9 βραβεία, μεταξύ των οποίων και εκείνα της καλύτερης κωμικής σειράς και Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία-έκπληξη της Κέλι Κουόκο.

Μπορούμε να παρακολουθήσουμε όλες τις παραπάνω σειρές, αλλά και το υπόλοιπο πλούσιο περιεχόμενο HBO – που εδώ και χρόνια έχει μετατραπεί σε σφραγίδα ποιότητας – αποκλειστικά στο Vodafone TV, το Σπίτι της HBO στην Ελλάδα. Εκεί θα βρούμε και έναν πλούσιο κατάλογο καναλιών για linear παρακολούθηση, αλλά και έναν εκτεταμένο on demand κατάλογο που ανανεώνεται κάθε μήνα με ένα πλήθος από μεγάλες πρεμιέρες αμέσως μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους, αποκλειστικές δωρεάν ταινίες και σειρές, συναρπαστικά ντοκιμαντέρ και πολύ ακόμη δημοφιλές υλικό.

Με μια απλή online εγγραφή στο Vodafone.gr, θα έχετε στη διάθεσή σας ένα μήνα δωρεάν χρήσης, αποκτώντας πρόσβαση σε όλο το βραβευμένο (και… soon-to-be βραβευμένο) περιεχόμενο του Vodafone TV, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και χωρίς αποκωδικοποιητή, με μια απλή εγκατάσταση του Vodafone TV app. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι μέχρι την απονομή των EMMY στις 19 Σεπτεμβρίου, θα έχετε προλάβει να δείτε όλα τα φαβορί για τη βράβευση, στην τηλεόραση, το tablet ή το κινητό σας.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024