Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρέμα νυχτός: Πώς θα επιλέξεις την ιδανική για την επιδερμίδα σου

Κρέμα νυχτός: Πώς θα επιλέξεις την ιδανική για την επιδερμίδα σου

Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν αγοράσεις την επόμενη κρέμα νυχτός!

Ενώ φαίνεται πως οι περισσότερες από εμάς αγαπάμε την κρέμα ημέρας και τη χρησιμοποιούμε καθημερινά, η κρέμα νυχτός δεν έχει ακόμα ιδιαίτερη θέση στην καθημερινή μας περιποίηση. Η αλήθεια είναι, όμως, πως το δέρμα μας την έχει ανάγκη.

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να βάζουμε κρέμα νυχτός;

Μπορεί συχνά να υποτιμάμε την αξία της, αλλά η κρέμα νύχτας είναι απαραίτητη στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου. Η ώρα του ύπνου είναι η στιγμή που το δέρμα μπαίνει σε λειτουργία επανόρθωσης, αναδομεί το κολλαγόνο, αποκαθιστά τις κυτταρικές βλάβες και παράγει νέα κύτταρα, με αποτέλεσμα το πρωί η επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή και σφριγηλή.

Πώς θα βρούμε την ιδανική κρέμα νυχτός;

Ο τύπος και οι ανάγκες της επιδερμίδας παίζουν σημαντικό ρόλο στο ποια κρέμα να επιλέξεις. Αν για παράδειγμα η αντιγήρανση είναι η βασική σου προτεραιότητα, τότε καλό θα ήταν να επιλέξεις μια κρέμα με ρετινόλη. Αν έχεις κατά βάση ξηρή επιδερμίδα, τότε θα πρέπει να προσέξεις η κρέμα που θα πάρεις να είναι κατάλληλη για τον τύπο δέρματός σου, ενώ αν έχεις στόχο την ενυδάτωση, προτίμησε μια κρέμα με υαλουρονικό οξύ.

Κρέμα Προσώπου L’Oreal Paris Revitalift Laser με ρετινόλη 

Η σύνθεση της σειράς Revitalift Laser, είναι εμπλουτισμένη με Pro-xylane και Υαλουρονικό Οξύ. Μειώνει τις ρυτίδες, επαναφέρει την ομοιογένεια και αναπλάθει την επιδερμίδα του προσώπου. Η αποτελεσματικότητά της αυξάνεται μήνα με το μήνα, προσφέροντας στην επιδερμίδα την προστασία και τη φροντίδα που χρειάζεται.

Κρέμα Προσώπου CeraVe με Υαλουρονικό Οξύ 

Η CeraVe PM Facial Moisturizer ενυδατική κρέμα προσώπου, είναι ιδανική για το κανονικό προς ξηρό δέρμα, καθώς διαθέτει μη λιπαρή σύνθεση που δεν προκαλεί ατέλειες. Περιλαμβάνει τρία απαραίτητα ceramides που ενισχύουν τον επιδερμιδικό φραγμό, υαλουρονικό οξύ που προσφέρει ενυδάτωση και νιασιναμίδη που καταπραΰνει το δέρμα. Αυτή η πλούσια αλλά ελαφριά κρέμα χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη τεχνολογία διάχυσης MVE που ενυδατώνει σταθερά την επιδερμίδα και βοηθά το δέρμα να συγκρατήσει την υγρασία του.

Κρέμα Προσώπου Vichy Liftactiv Collagen Specialist 

Η Vichy Liftactiv Specialist είναι μία κρέμα νύχτας με αντιγηραντικά πεπτίδια, βιταμίνη Cg για λάμψη και ρεσβερατρόλη φυσικής προέλευσης. Μειώνει τις ρυτίδες, ενισχύει τη σφριγηλότητα. επανασμιλεύει το περίγραμμα, διορθώνει τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ενισχύει και επαναφέρει τη λάμψη. Δεν περιέχει χρώμα και είναι δοκιμασμένη σε ευαίσθητο δέρμα υπό δερματολογικό έλεγχο.

Ό,τι κρέμα κι αν ψάχνεις θα τη βρεις στο SHOPFLIX.gr ανάμεσα σε μία ατελείωτη ποικιλία προϊόντων για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην επιδερμίδα σου. Και μην ξεχνάς ότι χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA μπορείς να τα παραλάβεις όλα σε μία μόνο παράδοση.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024