Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το Πρώτο μου Σπίτι: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για να τολμήσεις το επόμενο βήμα

Το Πρώτο μου Σπίτι: Τι χρειάζεται να γνωρίζεις για να τολμήσεις το επόμενο βήμα

Το νέο πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας προσφέρει ασφάλεια σε κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος επιθυμεί να αποκτήσει το πρώτο του σπίτι.

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με τη μοναδική αίσθηση που νιώθεις, όταν περνάς για πρώτη φορά το κατώφλι του πρώτου, δικού σου σπιτιού. Δεν έχει σημασία πριν πόσα χρόνια εγκατέλειψες την πατρική στέγη, αν έφυγες στα 18 ή τα 28 και έκτοτε νοίκιαζες σπίτια, καθώς η πρωτόγνωρη αίσθηση ανεξαρτησίας, σταθερότητας και ασφάλειας που αισθάνεσαι, αποκτώντας την πρώτη σου κατοικία, βάζοντας ένα «τικ» σε έναν τόσο σημαντικό στόχο της ενήλικης ζωής, είναι πράγματι ανεκτίμητη.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πόσο εύκολο είναι όντως να κατακτήσεις έναν τόσο μεγαλεπήβολο στόχο και να κάνεις δικό σου το σπίτι των ονείρων σου; Είναι αλήθεια πως η αγορά του πρώτου σπιτιού είναι ένα όνειρο ζωής, αλλά και μία μεγάλη επένδυση για το μέλλον σου. Ακριβώς για αυτό, πρόκειται για μία κάπως χρονοβόρα διαδικασία, που απαιτεί χρόνο, υπομονή και φυσικά ατελείωτο ψάξιμο (αν λάβουμε υπόψη πόσο έχει αυξηθεί το κόστος αγοράς ενός ακινήτου στη χώρα μας).

Μάλιστα, σε αυτό το εμπόδιο που φρενάρει αρκετούς στο να αποκτήσουν το πρώτο τους σπίτι, έρχεται να δώσει λύση η Εθνική Τράπεζα, η οποία θέλοντας να ενισχύσει την ανάπτυξη και την πρόοδο όλων των κοινωνικών ομάδων, δημιούργησε το στεγαστικό δάνειο «Το Πρώτο μου Σπίτι». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα απόκτησης πρώτης κατοικίας το οποίο απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους έως και 45 ετών, ένα πρόγραμμα που ενδυναμώνει το κοινό και απαντά σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, όπως το στεγαστικό.

Πώς θα αποκτήσεις το πρώτο σου σπίτι με την Εθνική Τράπεζα

Για να τολμήσεις το επόμενο βήμα και να αποκτήσεις το πρώτο σου σπίτι, χρειάζεται πρώτα από όλα να νιώθεις ασφάλεια και σιγουριά. Αυτή την ασφάλεια, λοιπόν, σου προσφέρει η Εθνική Τράπεζα χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της στη χορήγηση χρηματοδότησης για την αγορά κατοικίας. Βλέπεις, το πρόγραμμα «Το Πρώτο μου Σπίτι» σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις πρώτη κατοικία με μέγιστη χρηματοδότηση έως και 90%, για ακίνητα ενεργειακής απόδοσης τουλάχιστον Γ και με μέγιστο ποσό δανείου τα 350.000 ευρώ.

Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, να καταθέσεις όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, να λάβεις την απαιτούμενη προσυμβατική ενημέρωση και να υποβάλεις την αίτησή σου. Έπειτα, θα μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της αίτησης μέσω της υπηρεσίας NBG Internet Banking, καθ’ όλη τη διάρκεια της εξέτασής της.

Σε κάθε περίπτωση, αν αναρωτιέσαι πώς η Εθνική Τράπεζα θα σε βοηθήσει να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα, έχει σημασία να γνωρίζεις πως σου προσφέρει ένα πρόγραμμα με εξαιρετικά ευνοϊκές προϋποθέσεις και ευέλικτους όρους, ένα πρόγραμμα που σε παρακινεί να εκπληρώσεις τα όνειρά σου, δίνοντάς σου ένα προνομιακό επιτόκιο, αλλά και τη δυνατότητα επιλογής ενός σταθερού επιτοκίου για τα πρώτα 3, 5, 10, 15, 20, 25 ή 30 χρόνια.

Ωστόσο, τα οφέλη δεν περιορίζονται στα παραπάνω, καθώς το πρόγραμμα έχει μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής, δηλαδή έως και 40 χρόνια, μηδενικά έξοδα εξέτασης του αιτήματος, δυνατότητα επιπλέον χρηματοδότησης μέσω του προσωπικού δανείου ΕΞΠΡΕΣ με ευνοϊκούς όρους για τα πρώτα έξοδα εγκατάστασης. Και όλα αυτά με την καθοδήγηση από τα εξειδικευμένα στελέχη των Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως η απόκτηση του πρώτου σου σπιτιού είναι ένα σπουδαίο ορόσημο το οποίο σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη ζωή σου. Και για να μπεις σε αυτή τη νέα εποχή νιώθοντας σιγουριά και αισιοδοξία, η Εθνική Τράπεζα με το πρόγραμμα «Το Πρώτο μου Σπίτι» είναι δίπλα σου για να νιώθεις ασφάλεια σε ένα τόσο μεγάλο βήμα, το οποίο υπόσχεται πως θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.nbg.gr/el/idiwtes/daneia/stegastika-daneia/daneia-akinitwn/to-prwto-mou-spiti-daneio-gia-agora-prwths-katoikias

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024