Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το The Flight Attendant της HBO θα γίνει η νέα χειμερινή μας εμμονή

Το The Flight Attendant της HBO θα γίνει η νέα χειμερινή μας εμμονή

Το νέο θρίλερ της Kaley Cuoco υπόσχεται στιγμές αγωνίας, δράσης – αλλά και κατάμαυρου χιούμορ

Αν είχατε σκοτώσει κάποιον, είστε σίγουροι ότι θα το ξέρατε; Αν η ερώτηση σας ακούγεται απολύτως παράλογη, πιθανότατα δεν υποφέρετε από τα σκληρά χανγκόβερ της Cassandra Bowden, της αεροσυνοδού που παίρνει την (καταπληκτική) μορφή της Kaley Cuoco στο The Flight Attendant, στη νέα σειρά της HBO που έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσα από το Vodafone TV. Και υπάρχει άλλη μια σημαντική απορία που μας γεννιέται ήδη από το πρώτο επεισόδιο: Πώς γίνεται μια ιστορία που καταφέρνει να μας κρατά διαρκώς σε αγωνία, να είναι ταυτόχρονα και τόσο ανεπιτήδευτα αστεία;

Άγρια ξυπνήματα στην Μπανγκόκ

Πώς θα αντιδρούσατε αν, ανοίγοντας τα μάτια σας, αντικρίζατε ξαπλωμένο στο κρεβάτι δίπλα σας… ένα πτώμα; Ένα τέτοιο – μάλλον δύσκολο – ξύπνημα γίνεται η αρχή της ιστορίας της Cassandra, μιας αεροσυνοδού που τα χόμπι της συμπεριλαμβάνουν τις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και τα one-night-stand. Δίπλα στον νεκρό θα βρει ένα σπασμένο μπουκάλι βότκα, που όλα δείχνουν πως ήταν το όπλο του εγκλήματος.

Σαν να μην έφτανε η σκληρή κατάληξη της συναρπαστικής (και καυτής) βραδιάς της με τον δολοφονημένο επιχειρηματία, η Cassandra αντιμετωπίζει και άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορεί να θυμηθεί απολύτως τίποτα. Ούτε καν αν η ίδια είναι η δολοφόνος.

Η προσπάθειά της να ενώσει τα κομμάτια του παζλ της μοιραίας νύχτας, η έρευνα του FBI, ακόμα και το ρώσικο οργανωμένο έγκλημα αποκτούν βιτριολικά κωμικό χαρακτήρα χωρίς να στερούνται τίποτα από το αναμενόμενο σασπένς τους, καθώς παρακολουθούμε την ιστορία να ξετυλίγεται – γεμάτη ανατροπές – στην Μπανγκόκ, τη Νέα Υόρκη, την Ρώμη και άλλους συγκλονιστικούς προορισμούς. Πώς, λοιπόν, να μην ανυπομονούμε για κάθε νέο επεισόδιο που θα προβάλλεται αποκλειστικά στο Vodafone TV;

Το άλλο πρόσωπο της Kaley Cuoco

Η Cuoco δεν βρίσκεται τυχαία στο ρόλο της πρωταγωνίστριας. Ουσιαστικά, η ίδια η παραγωγή της σειράς ήταν δική της ιδέα. Τρία χρόνια νωρίτερα, όταν το ομώνυμο διήγημα στο οποίο στηρίζεται το The Flight Attendant έπεσε στα χέρια της, αποφάσισε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τη μεταφορά του στην οθόνη, πριν καν προλάβει να το διαβάσει ολόκληρο.

Η αγάπη της Cassandra για τα πάρτι και τα κωμικά στοιχεία του χαρακτήρα της αναπόφευκτα θα μας φέρουν στο μυαλό παλιότερους ρόλους που μας σύστησαν την Cuoco. Σύντομα, όμως, με κάθε επεισόδιο που περνά από την οθόνη της τηλεόρασης, του tablet ή του κινητού μας, οι διαφορές επικρατούν. Η Cassandra έχει ένα πλήθος από σκοτεινές πτυχές – με τον αλκοολισμό της να ανήκει σίγουρα σε αυτές – και ο συνδυασμός τους με το κωμικό ταλέντο της Cuoco καθιστούν την ηρωίδα μοναδική. Από την πλευρά μας, μπορούμε να δούμε τη συγκεκριμένη ερμηνεία να γίνεται η αρχή μιας στροφής στην καριέρα της, ανοίγοντας το δρόμο για ακόμη περισσότερους πολυδιάστατους χαρακτήρες – και ανυπομονούμε να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει για το μέλλον.

Ταξίδια που θα θέλαμε να κάνουμε

Άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημα της σειράς; Όσο ο κορωνοϊός μας κρατά «δεμένους» στο έδαφος, το The Flight Attendant μας ταξιδεύει μέσα από το Vodafone TV από τον ένα συγκλονιστικό προορισμό στον επόμενο. Και όσο και αν ζηλεύουμε – και δυσκολευόμαστε να δεχτούμε το γεγονός ότι η Rosie Perez, συμπρωταγωνίστρια της Cuoco στη σειρά, δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» εξαιτίας του φόβου της για τις πτήσεις – οι συναρπαστικές εικόνες των διεθνών προορισμών μας είναι απαραίτητες. Πρώτα από όλα, γιατί μας θυμίζουν ότι στο τέλος όλης αυτής της ιστορίας ο πλανήτης θα εξακολουθεί να περιμένει να τον ανακαλύψουμε. Ιδανικά, χωρίς τα… αιματηρά απρόοπτα που αντιμετωπίζει η Cassandra.

Ρεαλισμός – σουρεαλισμός σημειώσατε Χ

Μένοντας πιστό ακόμη και στις μικρότερες λεπτομέρειες της πραγματικότητας των πτήσεων – και της εργασίας σε αυτές – το The Flight Attendant καταφέρνει να… προσγειώσει τις αγωνιώδεις προσπάθειες της Cassandra, παραμένοντας ρεαλιστικό. Ταυτόχρονα, μας παρουσιάζει και ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά πληρώματα αεροπορικής που έχουν περάσει ποτέ, με το καστ να αποτελείται από ηθοποιούς διάφορων ηλικιών και πολιτισμικών background.

Μπορείτε να ζήσετε τα συναρπαστικά ταξίδια της Cassandra, αποκλειστικά από το Vodafone TV, παρακολουθώντας τα 3 πρώτα επεισόδια της σειράς που είναι ήδη διαθέσιμα από τις 27 Νοεμβρίου αλλά και κάθε Παρασκευή τα νέα επεισόδια, έως τις 18/12 που ολοκληρώνεται η σειρά. Αν θέλετε να αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση σε όλο το δημοφιλές περιεχόμενο του Vodafone TV μπορείτε να κάνετε online εγγραφή στο vodafone.gr, εξασφαλίζοντας ένα μήνα δοκιμής χωρίς χρέωση, χωρίς δέσμευση συμβολαίου και χωρίς αποκωδικοποιητή. Εκεί, μπορείτε να ανακαλύψετε και το υπόλοιπο αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO, δημοφιλή κανάλια, δωρεάν αγαπημένες ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να εγκαταστήσετε το Vodafone TV app στο κινητό ή/και το tablet σας, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.

Ανακαλύψτε τα νέα πακέτα Vodafone TV εδώ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024