Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο άνετα παπούτσια του κόσμου και αγαπημένα του βασιλιά της Ισπανίας έφτασαν στην Ελλάδα

Τα πιο άνετα παπούτσια του κόσμου και αγαπημένα του βασιλιά της Ισπανίας έφτασαν στην Ελλάδα

Η Yuccs είναι το σημείο εκκίνησης για ένα «ταξίδι» στον κόσμο της βιωσιμότητας.

Όσον αφορά στον κόσμο των παπουτσιών, όλα δείχνουν πως η βιωσιμότητα αποτελεί πλέον συνώνυμο της άνεσης. Σε ποιον οφείλεται αυτό; Στον ιδρυτή μίας εταιρείας αθλητικών παπουτσιών με μεσογειακή φιλοσοφία, μίας εταιρείας που σιγά σιγά κατακτά και την Ελλάδα. Πρόκειται για τα αγαπημένα παπούτσια της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, γεγονός που δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Βλέπεις, η Yuccs είναι ένα Ισπανικό brand το οποίο ιδρύθηκε στη Μαγιόρκα, αλλά δεν είναι ένα οποιοδήποτε, συνηθισμένο brand υποδημάτων. Ουσιαστικά, τα Yuccs είναι ένας στυλάτος τρόπος για να βρούμε μία ισορροπία μεταξύ μόδας και συνείδησης. Πρόκειται για κομψά μοντέλα παπουτσιών που συνδέονται άμεσα με τη φύση, αθλητικά που επιβεβαιώνουν πως η εφευρετικότητα και η δεξιοτεχνία είναι αναγκαίες στη βιομηχανία της μόδας, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την αρμονία στο περιβάλλον.

Μάλιστα, αυτό αποδεικνύουν και τα φυσικά, βιοδιασπώμενα υλικά που χρησιμοποιεί η Yuccs, υλικά που είναι ευρέως γνωστά όπως το μαλλί Merino, το ζαχαροκάλαμο και το μπαμπού, καθώς και άλλα, λιγότερο γνωστά, αλλά εξαιρετικά καινοτόμα, όπως το δέρμα από σταφύλια ή το καστορέλαιο, το οποίο χρησιμοποιείται στην παραγωγή ανατομικών πάτων για όλα τα υποδήματα της Yuccs.

Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει ακόμη κάποιος που αναρωτιέται τι κάνει τα συγκεκριμένα παπούτσια να ξεχωρίζουν, έχουμε συγκεντρώσει τους πιο σημαντικούς λόγους λεπτομερώς στην λίστα που ακολουθεί!

#1 Κατασκευάζονται με φυσικά, βιώσιμα υλικά χάρη στον Pablo Mas

Τα παπούτσια Yuccs κυκλοφορούν από το 2018 και όσοι τα φορούν δεν τα αντικαθιστούν, διότι θεωρούν πως είναι τα πιο άνετα sneakers της αγοράς. Αυτό οφείλεται στον Pablo Mas ο οποίος θέλησε να προκαλέσει μία επανάσταση στη βιομηχανία της μόδας, δημιουργώντας comfy υποδήματα από premium, φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, παπούτσια που όχι μόνο σέβονται τη φύση, αλλά είναι η φύση, λύνοντας τα πιο κοινά προβλήματα που ταλαιπωρούν τα πόδια μας.

Ένα από αυτά τα υλικά είναι το ανθεκτικό και ελαφρύ ύφασμα από μπαμπού, το οποίο επιτρέπει στο πέλμα να «αναπνέει», οπότε είναι ιδανικό για την παρούσα σεζόν, ενώ υπάρχει και το ζαχαροκάλαμο από το οποίο κατασκευάζεται η καινοτόμα, μαλακή, ελαφρώς ανασηκωμένη σόλα Sugarcloud™ που δίνει την αίσθηση πως περπατάμε στα σύννεφα. Επίσης, το δέρμα σταφυλιού είναι ένα υλικό εξίσου άνετο, εύκαμπτο και υδατοαπωθητικό, ιδανικό για παπούτσια που μας προσφέρουν ευελιξία σε κάθε μας βήμα.

Ωστόσο, το υλικό που κάνει πράγματι τα παπούτσια της Yucss ανάρπαστα, για αυτό αποτελεί και ένα σύμβολο της εταιρίας, είναι το μαλλί Merino, από το οποίο κατασκευάζονται και τα αγαπημένα υποδήματα Merino Sport του βασιλιά Felipe VI της Ισπανίας. Πρόκειται για ένα κορυφαίο υλικό, μαλακό, λεπτό και εύκαμπτο, το οποίο ρυθμίζει τη θερμοκρασία του πέλματος, διατηρώντας το πόδι ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι.

#2 «Αγκαλιάζουν» το πέλμα με ασύγκριτη άνεση

Όσοι ζητάμε ένα ζευγάρι παπούτσια να μας συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ, τότε χρειαζόμαστε ένα ζευγάρι Yuccs. Όποιο μοντέλο και αν επιλέξουμε, είτε προτιμήσουμε το αντιβακτηριακό Bamboo Sport που μας ανακουφίζει από τον πόνο της ορθοστασίας και μας υπόσχεται μία πιο ξεκούραστη καθημερινότητα, είτε το ελαφρύ Bamboo Casual με ύφασμα Coolight Bamboo που διατηρεί το πέλμα στεγνό και καθαρό, προσφέροντας μία αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα, το σίγουρο είναι πως θα έχουμε αποκτήσει ένα άνετο παπούτσι που θα κάνει level up σε κάθε μας εμφάνιση.

Εναλλακτικά, αν θέλουμε κάτι λίγο πιο κλασικό αλλά συγχρόνως ευκολοφόρετο, υπάρχει το ελαφρύ Bamboo Naútico, ένα διαχρονικό υπόδημα με αντιολισθιτική σόλα από φυσικό καουτσούκ και εσωτερική σόλα Memory Foam, ένα υπόδημα που συνδυάζει την καινοτομία με τη διαχρονικότητα και τον μινιμαλισμό, τρία στοιχεία που χαρακτηρίζουν την αισθητική της Yuccs.

#3 Μία «ιεροτελεστία» παραγωγής που συμβαδίζει με το slow fashion

Ένας λόγος που τα παπούτσια της Yuccs αξίζουν μία θέση στην καθημερινότητά μας είναι πως συμβαδίζουν απόλυτα με τη slow fashion φιλοσοφία. Πρόκειται για κομμάτια διαχρονικά, ανθεκτικά, που διαρκούν στον χρόνο, ενώ πίσω από κάθε παπούτσι υπάρχει μία σχολαστική «ιεροτελεστία» έξι μηνών, η οποία ξεκινά από τη Μαγιόρκα με τον σχεδιασμό και καταλήγει στην κατασκευή που ολοκληρώνεται στην Ιβηρική Χερσόνησο. Για αυτό, άλλωστε, για αρκετά μοντέλα υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής.

Η «ψυχή» της Yuccs είναι έμπειροι δεξιοτέχνες που εργάζονται καθημερινά με αγάπη, αφοσίωση και μεράκι, ακολουθώντας παραδοσιακές τεχνικές και βιώσιμες πρακτικές, για να διασφαλίσουν πως θα λάβουμε ένα ξεχωριστό και αξιόπιστο ζευγάρι παπούτσια το οποίο σέβεται το περιβάλλον αλλά και εμάς που το επιλέξαμε. Έτσι και αλλιώς, η Ισπανία είχε ανέκαθεν μία σπουδαία, μακρόχρονη παράδοση στην κατασκευή υποδημάτων, καθώς και τους καλύτερους τεχνίτες στον συγκεκριμένο τομέα.

Όσοι επιθυμούμε, λοιπόν, να πούμε «ναι» στη βιωσιμότητα, αποκτώντας συγχρόνως λίγη από την ανεπιτήδευτη κομψότητα του βασιλιά Felipe VI, ο οποίος θεωρείται από τους πιο καλοντυμένους ευρωπαίους βασιλικούς, αρκεί να επιλέξουμε τα υποδήματα που επιλέγει και εκείνος για τις εμφανίσεις του. Οπότε, πραγματοποιούμε άμεσα μία επίσκεψη στο www.yuccs.eu, διότι η Yuccs μας προσφέρει έκπτωση 15 ευρώ εάν αγοράσουμε ένα ζευγάρι και έκπτωση 40 ευρώ στα δύο ζευγάρια, οποιοδήποτε μοντέλο και αν επιλέξουμε από όσα είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο μέχρι και τις 5 Μαΐου. Το καλύτερο; Έχουμε και 30 ημέρες στη διάθεσή μας για να τα δοκιμάσουμε.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024