Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πασχαλινά δώρα: 3 παιχνίδια που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σου

Πασχαλινά δώρα: 3 παιχνίδια που θα λατρέψει το βαφτιστήρι σου

Λαμπάδες και παιχνίδια για όλα τα γούστα, για ό,τι κι αν αγαπά το βαφτιστήρι σου!

Λίγες μέρες μένουν ακόμα για το Πάσχα κι αν είσαι νονός ή νονά σίγουρα καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είναι αυτή η περίοδος για το βαφτιστήρι σου. Πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, σοκολατένια αυγά κι άλλα πολλά είναι μόνο μερικά απ’ όσα θα κάνουν τα μάτια των παιδιών να λάμπουν από χαρά.

Εάν ψάχνεις το ιδανικό δώρο για το βαφτιστήρι σου, αυτό που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά, στο SHOPFLIX.gr θα βρεις μια τεράστια ποικιλία με πασχαλινά δώρα για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα του παιδιού. Θα τα παραλάβεις όλα στην ώρα τους, στην πόρτα σου χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας ενώ με την καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA μπορείς να τα παραλάβεις όλα σε μία μόνο παράδοση.

Για τους λάτρεις της Barbie

Αν το βαφτιστήρι σου αγαπά τις κούκλες και πιο συγκεκριμένα τη Barbie, τότε σίγουρα οι παρακάτω προτάσεις θα το ξετρελάνουν.

Λαμπάδες Barbie και πολλά ακόμη παιχνίδια για παιδιών από 3 ετών και άνω. Για παράδειγμα, η σειρά Sunshine and Sprinkles προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία unboxing με κούκλες Barbie Color Reveal και θέμα βροχής ή λιακάδας. Κάθε κούκλα έρχεται με μια παστέλ στολή βροχής, αλλά η υπόλοιπη εμφάνιση παραμένει μυστήριο μέχρι να αποκαλυφθεί.

Η κούκλα Barbie Dreamtopia Rainbow Magic Γοργόνα αλλάζει χρώμα εμπνέοντας τη φαντασία των παιδιών για πολλές παραμυθένιες ιστορίες! Η Barbie είναι μία μαγευτική γοργόνα με χρωματιστή ουρά και μπούστο με σχέδια της θάλασσας και πολύχρωμα μαλλιά διακοσμημένα με μία τιάρα. Η κούκλα δεν μπορεί να σταθεί όρθια ή να κολυμπήσει από μόνη της.

Εάν το βαφτιστήρι αγαπά τα Playmobil

Στο SHOPFLIX.gr θα βρεις παιχνίδια Playmobil για όλα τα γούστα, για ό,τι κι αν αρέσει στο παιδί σου να κάνει.

Το Playmobil Mini Cooper είναι ένα ξεχωριστό σετ παιχνιδιού που φέρνει στη ζωή το θρυλικό αυτοκίνητο «mini» της Αγγλίας των 70s. Με μοναδικά αξεσουάρ και φιγούρες, αυτό το σετ αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι που θα λατρέψει ένα παιδί που αγαπά τα αυτοκίνητα.

Αν το βαφτιστήρι σου λατρεύει τα αθλήματα, το βαλιτσάκι Playmobil Sports & Action Maxi Multisport φαίνεται να προσφέρει μια ευέλικτη λύση αποθήκευσης και διασκέδασης για παιδιά ηλικίας 4 έως 10 ετών. Από ποδόσφαιρο έως ποδηλασία και πολλά άλλα, αυτό το βαλιτσάκι προσφέρει ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Αν προτιμά τα Lego

Πάσχα χωρίς Lego δεν γίνεται. Τα σετ Lego βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στην κορυφή των επιλογών για πολλούς νονούς και νονές και όχι αδίκως. Πρόκειται για παιχνίδια που ενισχύουν τη φαντασία και τη δημιουργιότητα των παιδιών και αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Οι επιλογές είναι άπλετες, για τα παιδιά όλων των ηλικιών και για όλα τα ενδιαφέροντα.

Για παράδειγμα, οι μικροί λάτρεις των ζώων θα λατρέψουν το Lego Duplo My First Animal Train με τον ελέφαντα, την τίγρη, την καμηλοπάρδαλη και το πάντα. Καθώς τα νήπια ασχολούνται με τις κατασκευές, ευθυγραμμίζουν τα βαγόνια, τοποθετούν και βγάζουν τα ζώα από το τρένο και τα στοιβάζουν το ένα πάνω στο άλλο, αναπτύσσουν λεπτές κινητικές δεξιότητες και ανακαλύπτουν έναν μαγικό κόσμο δημιουργικού παιχνιδιού ρόλων.

Θα τα βρεις όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε παιχνιδολαμπάδες ενώ θα τα παραλάβεις στην ώρα τους, στην πόρτα σου, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεσαι.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024