Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι αγαπημένες μας λαμπάδες για κάθε ηλικία

Οι αγαπημένες μας λαμπάδες για κάθε ηλικία

Τιμούμε τις παραδόσεις και προετοιμαζόμαστε για το Πάσχα επιλέγοντας τις καλύτερες λαμπάδες.

Κάθε χρόνο, αυτήν την περίοδο νονές και νονοί αφιερώνουμε πολλές ώρες για να βρούμε την καλύτερη λαμπάδα για το βαφτιστήρι μας, μαζί φυσικά με τα κατάλληλα δώρα για το Πάσχα.

Φέτος η αναζήτηση γίνεται πολύ πιο εύκολη, γρήγορη και απλή, αφού μπορείτε να βρείτε ό,τι αναζητάτε μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε παιχνιδολαμπάδες, λαμπάδες για τους αγαπημένους σας και φυσικά εκατομμύρια δώρα για το Πάσχα σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή.

Θα τα παραλάβετε όλα στην ώρα τους, στην πόρτα σας χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας ενώ με την καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA μπορείτε να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση.

Στην… μάχη της πασχαλινής λαμπάδας

Το πρώτο λόγο φυσικά, έχουν τα βαφτιστήρια. Τα μικρότερα παιδιά συνήθως προτιμούν τις παιχνιδολαμπάδες, όπου τα κεριά συνοδεύονται από διαφόρων ειδών παιχνίδια. Εάν δεν σας έχει ζητήσει κάποια συγκεκριμένη, τότε μπορείτε να επιλέξετε μία βάσει των ενδιαφερόντων του αλλά και των παιχνιδιών που του αρέσουν περισσότερο.

Εάν το βαφτιστήρι σας είναι μεγαλύτερο, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια πασχαλινή λαμπάδα, αρωματική ή μη, με διαφορετικά αξεσουάρ, όπως μπρελόκ ή κάποια θεματική εάν θέλετε να την κάνετε δώρο στους αγαπημένους σας, όπως στον σύντροφό σας, στους γονείς σας, στον παππού ή την γιαγιά.

Δικό μας αγαπημένο σετ οι πασχαλινές λαμπάδες για την μαμά και τον μπαμπά, σετ που περιλαμβάνει δύο αρωματικές λαμπάδες, υψηλής ποιότητα, στηριγμένες σε ξύλινη πλάτη.

Έρχονται με χάραξη «Στους αγαπημένους μου μαμά και μπαμπά». Περιλαμβάνουν επίσης διακοσμητικά μπρελόκ και ξύλινα σχήματα.

Εάν θέλετε να τολμήσετε κάτι ελαφρώς διαφορετικό και οι στιγμές γέλιου να είναι άφθονες, τότε μπορείτε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας μια πασχαλινή λαμπάδα με θέμα το φαγητό. Είτε προτιμούν τα αλμυρά είτε προτιμούν τα γλυκά, το SHOPFLIX.gr σας έχει καλύψει.

Μπορείτε να επιλέξετε την πασχαλινή λαμπάδα «Σουβλάκι» ή «Παγωτό Χωνάκι» για να δώσετε ένα διαφορετικό τόνο στο ξεχωριστό βράδυ της Ανάστασης. Πρόκειται για λαμπάδες με χιουμοριστικά σχέδια για ένα πιο ξεχωριστό πασχαλινό δώρο.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024