Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πασχαλινά δώρα που θα ξετρελάνουν το βαφτιστήρι σας

Τα πασχαλινά δώρα που θα ξετρελάνουν το βαφτιστήρι σας

Επειδή το Πάσχα ανήκει στα... βαφτιστήρια, ας βάλουμε τα δυνατά μας για να τους κάνουμε τα καλύτερα πασχαλινά δώρα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πάσχα, νονοί και νονές καλούνται να εκτελέσουν τα… καθιερωμένα τους καθήκοντα. Πασχαλινές λαμπάδες, παπούτσια, τσουρέκια, σοκολατένια αυγά και λαγοί είναι μόνο μερικά από τα δώρα που θα λάβει κάθε βαφτιστήρι και θα το γεμίσουν με χαρά και ευγνωμοσύνη.

Εάν αυτήν την χρονιά θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, τότε βρίσκεστε στην κατάλληλη σελίδα, αφού στο SHOPFLIX.gr μπορείτε να βρείτε εκατομμύρια δώρα για το Πάσχα σε ασυναγώνιστες τιμές μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του. Θα τα παραλάβετε όλα στην ώρα τους, στην πόρτα σας χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας ενώ χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA μπορείτε να τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση.

Πασχαλινά δώρα check list

Τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του κατάλληλου πασχαλινού δώρου για το βαφτιστήρι σας είναι η ηλικία του και τα ενδιαφέροντά του. Ενώ τα μικρότερα παιδιά αγαπούν το παιχνίδι ή το να διαβάζουν βιβλία μαζί με τους γονείς τους λίγο πριν να κοιμηθούν, τα μεγαλύτερα μπορεί να είναι λάτρεις της τεχνολογίας ή της άθλησης.

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θα ενθουσίαζε το παιδί και εκτός από διασκεδαστικό, μπορεί να έχει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα; Ποιες είναι οι δραστηριότητες που απολαμβάνει στον ελεύθερό του χρόνο; Μήπως να επιλέξετε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιεί και στο διάβασμα αλλά και για την διασκέδαση του;

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας

Ιδανικό δώρο για να συνδυάζει πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες είναι το τάμπλετ, που θα μπορεί να αξιοποιεί σαν ένα μικρό υπολογιστή είτε για να απολαμβάνει ταινίες ή σειρές στον ελεύθερό του χρόνο είτε για να ολοκληρώνει τις εργασίες του για το σχολείο.

Επιπλέον με μερικά κλικ θα μπορεί να συνδέεται στο Διαδίκτυο και να αναζητά πληροφορίες για οτιδήποτε τον απασχολεί και θέλει να μάθει. Πολλές και διαφορετικές εφαρμογές μπορούν να καλύψουν τα ενδιαφέροντά του, από gaming μέχρι και ζωγραφική.

Ηλεκτρονικό πατίνι ή ποδήλατο;

Εάν το βαφτιστήρι σας λατρεύει την κίνηση και τις βόλτες, τότε το ηλεκτρικό πατίνι ή το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι η καλύτερη επιλογή.

Πρόκειται για ένα κομψό και φορητό μέσο που σέβεται το περιβάλλον και μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας να κάνουν μικρές διαδρομές πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Φυσικά μην ξεχάσετε το κράνος για την μέγιστη προστασία και ασφάλεια του παιδιού.

Τα κλασικά και αγαπημένα

Μία από τις πιο κλασικές και αγαπημένες επιλογές στις οποίες μπορείτε πάντα να ανατρέξετε, είναι τα βιβλία και τα παιχνίδια που αγαπούν τα παιδιά ανεξάρτητα από την ηλικία. Αφήστε και πάλι τα χόμπι τους να σας υποδείξουν την καλύτερη επιλογή.

Εκτός από τα παιδικά βιβλία, στο SHOPFLIX.GR θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία ελληνικής εφηβικής λογοτεχνίας, που μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024