
Θυμάστε την κοινή τηλεοπτική εμφάνιση Λιανού-Αργυρού – Σε πιο ριάλιτι είχαν συναντηθεί
Ο γοητευτικός τραγουδιστής παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό το 2005 μέσα από το Fame Story
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανέρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες με την συμμετοχή του στο The Voice ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε ριάλιτι.
Ο γοητευτικός τραγουδιστής παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό το 2005 μέσα από το Fame Story.
Τη σεζόν που είχε κερδίσει μεν ο Περικλής Στεργιανούδης αλλά είχαν αναδειχθεί και άλλοι τραγουδιστές.
Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο ριάλιτι ήταν και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος θα παρουσιάζει το The Voice.
Οι δύο τραγουδιστές θα βρεθούν μαζί στα γυρίσματα του μουσικού σόου ωστόσο έχουν βρεθεί ξανά τηλεοπτικά και μάλιστα με οικοδέσποινα την Ελένη Μενεγάκη.
Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.
https://www.youtube.com/watch?v=4J22bCKeRvc
Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο reality ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε πει σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου: «Μ΄ αρέσει ακόμα η ιατρική. Μπήκα νοσηλευτική για να δώσω κατατακτήριες για ιατρική, αλλά με κέρδισε η μουσική. Κατά τύχη τελείως βρέθηκα στο Fame Story. Ήμουν στη Λευκάδα 18 χρόνων, μόλις που τελείωσα το σχολείο. Είχα μία φίλη που ήθελε να δηλώσει συμμετοχή στο Fame Story. Πήρα μια κιθάρα και άρχισα να της παίζω κομμάτια για τις οντισιόν. Να την προετοιμάζω. Φεύγουμε από διακοπές και τον Σεπτέμβρη ξεκινάω να ψαχτώ.
Και μου ήρθε ένα mail από την παραγωγή τότε, ότι είχα κάνει αίτηση για να μπω στο παιχνίδι. Είπα πως εγώ δεν έχω κάνει αίτηση. Και τελικά η φίλη μου έκανε την αίτηση για εμένα. Δεν το είχα σκεφτεί επαγγελματικά ποτέ να ασχοληθώ με αυτό. Εκείνη την περίοδο άρχισα να σκέφτομαι πως θα ασχοληθώ με αυτό. Οι γονείς μου, μού είπαν μια συμβουλή τότε. Μου είπαν ό,τι επιλέξεις να ξέρεις αυτή θα είναι η ζωή σου από εδώ και τώρα».
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»




