
Κρήτη – Πυροβόλησαν και σκότωσαν σκύλο έξω από το σπίτι του
Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έκαναν καταγγελία στις Αρχές και το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο ώστε να του γίνει νεκροψία.
Απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε χωριό του Δήμου Πλατανιά.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η προστασία των ζώων», στο Facebook, το άτυχο σκυλάκι πυροβολήθηκε εξ επαφής και άφησε την τελευταία του πνοή.
«Ο Ρόκκο ήταν πολύ αγαπητός στη γειτονιά του, δεν πείραξε ποτέ κανέναν και όμως κάποιος αποφάσισε να του αφαιρέσει τη ζωή» αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Πλακαλώνα, όταν άγνωστοι πυροβόλησαν εξ’ επαφής τον 9χρονο «Ρόκκο» ενώ βρισκόταν έξω από το σπίτι του.
Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έκαναν καταγγελία στις Αρχές και το σκυλάκι μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο ώστε να του γίνει νεκροψία.
Ο σύλλογος καλεί όλους όσοι έχουν πληροφορίες για το περιστατικό να επικοινωνήσουν.
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή
