Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεονάρντο – «Ο Εμπαπέ θέλει να πάει στην Ρεάλ, αλλά αυτό θα γίνει με τους δικούς μας όρους»

Λεονάρντο – «Ο Εμπαπέ θέλει να πάει στην Ρεάλ, αλλά αυτό θα γίνει με τους δικούς μας όρους»

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, επιβεβαίωσε την επιθυμία του Εμπαπέ να πάει στην Ρεάλ, αλλά τόνισε πως αυτό θα γίνει μόνο με τους όρους που θα θέσουν οι Παριζιάνοι.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να αποχωρήσει άμεσα από την Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του.

Οι Μερένγκες έριξαν χθες βράδυ την πρώτη βόμβα, καθώς όπως αποκάλυψε το ElChiringuito, έκαναν πρόταση ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρουν τον Γάλλο σταρ από το Παρίσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν απάντησε αρνητικά στην προσφορά των Μαδριλένων, αλλά το σήριαλ φαίνεται πως θα έχει και άλλα επεισόδια μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η οποία ολοκληρώνεται την Τρίτη στις 31 Αυγούστου.

Ο τεχνικός διευθυντής των Παριζιάνων, ο Βραζιλιάνος Λεονάρντο μίλησε για το καυτό θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες, επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του Εμπαπέ να φύγει από την ομάδα, αλλά τόνισε πως αυτό θα γίνει με τους όρους που θα θέσει η Παρί, ενώ ξεκαθάρισε πως η οικονομική πρόταση της Ρεάλ είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είπαμε όχι στην πρόταση. Αλλά δεν κρατάμε κανέναν πίσω. Αν θέλει κάποιος να φύγει και οι όροι μας τηρηθούν, θα δούμε. Αλλά εμείς δημιουργήσαμε μια ονειρική ομάδα αυτό το καλοκαίρι και δεν θα αφήσουμε κανέναν να την καταστρέψει. Η πρόταση είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις μας κι αυτά που αξίζει ο Κιλιάν. Χρωστάμε επίσης και μέρος των χρημάτων στη Μονακό και θεωρούμε ότι η προσφορά δεν είναι επαρκής.

Η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κάτι σαν… στρατηγική. Σαν να προσπάθησαν να πάρουν αρνητική απάντηση από μας, για να του δείξουν ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν και μετά να περιμένουν για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις και να τον πάρουν ελεύθερο. Όμως, ο Μπαπέ πάντα έδινε την υπόσχεσή του ότι δεν θα έφευγε ως ελεύθερος. Η πρόταση είναι πολύ μακριά απ’αυτά που θέλουμε για τον παίκτη Ναι, είναι 160 εκατομμύρια ευρώ, είναι λιγότερα απ’όσα δώσαμε γι’αυτόν το 2017.

Με τον Κιλιάν έχουμε μιλήσει πολύ, πάντα μας λέει το ίδιο πράγμα. Έχει υποσχεθεί ότι δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα ελεύθερος.

Δεν ανοίξαμε ποτέ την πόρτα της εξόδου. ΠΟΤΕ. Ο κόσμος λέει ότι εγώ θέλω να τον πουλήσω αλλά όχι ο Νασέρ, και οι δυο μας όμως θέλουμε το ίδιο πράγμα. Επιθυμία μας είναι να τον ανανεώσουμε και να τον κρατήσουμε. Αλλά αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, θα γίνει με τους δικούς μας όρους, όχι μόνο για τον Κιλιάν, αλλά για όλους τους παίκτες.

Δεν έχουμε πρόθεση να μιλήσουμε ξανά με τη Ρεάλ. Η προθεσμία λήγει στις 31 Αυγούστου τα μεσάνυχτα. Έτσι είναι το μεταγραφικό παζάρι, για μας είναι ξεκάθαρο, τον ανανεώουμε και τον διατηρούμε. Αλλά δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουμε για λιγότερα από τα χρήματα που τον αγοράσαμε από τη Μονακό».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024