Οι Λέικερς τίμησαν τα μωρά που γεννήθηκαν την ίδια μέρα με τον Μπράιαντ
Με αφορμή τα 43 χρόνια που θα έκλεινε ο Κόμπι, οι Λέικερς δώρισαν πακέτα φροντίδας στις οικογένειες των μωρών που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα με τον θρύλο του ΝΒΑ.
Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ είχε και έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Οι Λέικερς, όμως, δεν ξεχνούν και τιμούν τον Black Mamba με κάθε ευκαιρία.
Η ομάδα του Λος Αντζελες με αφορμή τα 43 χρόνια που θα έκλεινε ο Κόμπι δώρισαν, σε συνεργασία με το νοσοκομείο του UCLA, πακέτα φροντίδας στις οικογένειες των μωρών που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα με τον θρύλο του ΝΒΑ και των Λέικερς.
Τα νεογέννητα μωρά και οι τρισευτυχισμένοι γονείς φόρεσαν ρούχα με το σήμα των Λέικερς, για να τιμήσουν την ημέρα που γεννήθηκε ο θρύλος του ΝΒΑ. Οι φωτογραφίες που ανέβασαν οι Λέικερς στα social media, όπως ήταν φυσικό, έγιναν αμέσως viral.
Kobe fans from Day One
In honor of Kobe’s birthday, the Lakers teamed up with @UCLAHealth to gift special care packages to newborns and their families. #MambaForever pic.twitter.com/vvzcTUsxUS
— Los Angeles Lakers (@Lakers) August 24, 2021
— Los Angeles Lakers (@Lakers) August 24, 2021
- Συγκλονισμένη η οικογένεια του βόλεϊ για τον θάνατο του Ασημάκη Διονυσόπουλου
- Η «ντρίπλα» του Ράτκλιφ για το μέλλον του Κάρικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
- Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
- Μουζακίτης: «Eυχαριστώ τον Ταρέμι, ήθελα αυτό το γκολ»
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Αστέρας Τρίπολης
- Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Του έδωσε αυτοπεποίθηση η ανανέωση του συμβολαίου του»
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Χετάφε 1-0: Άνετη νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» που φουλάρουν για… σεντόνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442