«Η αστάθεια του Bitcoin θα οδηγήσει τους επενδυτές πίσω στον χρυσό»
Ο χρυσός έχει αποδείξει την αξία του εδώ και 70 χρόνια, λέει ο πρόεδρος της εταιρείας εξόρυξης χρυσού Evolution Mining
Οι βίαιες διακυμάνσεις στην αγορά των κρυπτονομισμάτων θα οδηγήσουν τελικά τους επενδυτές των bitcoin και πάλι πίσω στον χρυσό, λέει ο πρόεδρος της εταιρείας εξόρυξης χρυσού Evolution Mining .
Ο Τζέικ Κλέιν, ανέφερε στο Bllomberg ότι το bitcoin έχει ακόμη πολύ δρόμο για να αποδείξει ότι παρέχει «μακροζωία και ασφάλεια», όπως έχει αποδείξει ότι ο χρυσός προσφέρει στους επενδυτές τα τελευταία 70 χρόνια.
Η αστάθεια θα οδηγήσει πίσω στον χρυσό
Τα κρυπτονομίσματα «τρέχουν τεράστιο ποσό κερδοσκοπικών χρημάτων», είπε προσθέτοντας ότι «η αστάθεια στον χώρο των crypto θα οδηγήσει τελικά τους ανθρώπους πίσω στον χρυσό».
Οι τιμές του χρυσού μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα και οι αναλυτές λένε ότι πιθανότατα θα μειωθούν περαιτέρω.
Ωστόσο, ο Κλέιν είπε ότι και οι δύο μπορούν να συνυπάρξουν – υπάρχουν ευκαιρίες για το χρυσό να «κάθεται» δίπλα στο bitcoin, σε αντίθεση με το bitcoin που αποτελεί απειλή για το πολύτιμο μέταλλο.
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της
- Βασιλιάς Κάρολος: Κουρτίνες από παλάτι του έγιναν κάλτσες για φιλανθρωπία
- Το «διάβασμα» του Μαρτίνεθ και η… πολυφωνία στην επίθεση – Έτσι έφυγε με το διπλό από το ΟΑΚΑ η Βαλένθια (vids)
- Συντάξεις: Στις 19 Δεκεμβρίου οι πρώτες καταβολές
- Σεισμός 4,3 Ρίχτερ ανοιχτά του Γερολιμένα Λακωνίας τα ξημερώματα
- Φέτα: Φόβοι για έλλειψη λόγω ευλογιάς προβάτων – Τι «είδε» το BBC
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)













![Πούτιν και Μόντι υπογράφουν συμφωνίες 100 δισ. [γράφημα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-05T155334Z_1126768068_RC2FAIA5DQ4V_RTRMADP_5_INDIA-RUSSIA-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442