ΣΥΡΙΖΑ για υπαίτιους φωτιάς στο Μάτι – «Ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρη μετά την τραγωδία στο Μάτι, ως επιχειρησιακά υπεύθυνους. Η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης, τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν», υποστηρίζει με ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για «αναπαραγωγή fake news»
Για αναπαραγωγή fake news κατηγορεί τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την πυρκαγιά στο Μάτι το 2018.
Η Κουμουνδούρου, με νέα ανακοίνωσή της για τη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού για τις φωτιές, υποστηρίζει τα εξής:
«Σε ερώτηση της κας Σαμαρά από το News247, γιατί η Ν.Δ. αναβάθμισε τους υπαίτιους στο Μάτι, ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση. Είπε ότι τους αναβάθμισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρη μετά την τραγωδία στο Μάτι, ως επιχειρησιακά υπεύθυνους.
Η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν».
Να σημειωθεί, πάντως, ότι η Κουμουνδούρου, στέλνοντας ορθή επανάληψη της ανακοίνωσης, αφαίρεσε τη φράση «μετά την τραγωδία στο Μάτι, ως επιχειρησιακά υπεύθυνους», αναφορικά με την αποπομπή των Τσουβάλα, Κολοκούρη.
- Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις
- Μετρό: Εκτός λειτουργίας ο σταθμός «Σύνταγμα» μετά από απόπειρα αυτοκτονίας
- Κυπαρισσία: Δύο ώρες προσπαθούσαν να επαναφέρουν οι γιατροί το 3χρονο παιδί που πέθανε
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Χρέη: Προχωρά η ψηφιακή χαρτογράφηση οφειλών σε Δημόσιο και τράπεζες
- Μητσοτάκης – Ερντογάν έμειναν σε «ήρεμα νερά» και τήρησαν τα συμφωνηθέντα σε μία ακόμα «εθιμοτυπική» συνάντηση


