
Ασημίνα Ιγγλέζου – Γυμνάζεται με κατακόκκινο μπικίνι και μας κάνει να παραληρούμε
Η πρώην παίκτρια του Survivor προετοιμάζεται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός
Μπορεί το Survivor να έχει τελειώσει προ πολλού, οι προπονήσεις της Ασημίνας Ιγγλέζου, όμως, δεν τελειώνουν ποτέ.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης απολαμβάνει τις διακοπές της στο Πήλιο – επιδίδεται όμως και σε εντατικές προπονήσεις, αφού η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.
Στόχος της μετά το Survivor, είναι να συμμετάσχει σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα του Πηλίου και έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις.
Η Ασημίνα Ιγγλέζου που ασχολείται για χρόνια με τη γυμναστική και παραμένει πάντα σε φόρμα θα συμμετάσχει στο «Μεγάλο Μονοπάτι του Πηλίου» που αποτελεί μία πεζοπορική διαδρομή μεγάλης απόστασης, η οποία διασχίζει όλη τη χερσόνησο του Πηλίου.
Με κόκκινο μπικίνι και καυτό σορτς η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, που είναι και ορεινή δρομέας βρέθηκε σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πηλίου και έκανε εντατικές προπονήσεις, μιας και σε δυο εβδομάδες θα συμμετάσχει στο εν λόγω αθλητικό γεγονός της περιοχής.
Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες που εξασφάλισε το okmag.gr:
Πηγή: okmag.gr
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης
- Ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Μέσι θα σφυρίξει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
- Λαμία: Ιδιοκτήτης καφετέριας έβαλε τέλος στη ζωή του – Τον βρήκε απαγχονισμένο η υπάλληλος του καταστήματος
- ΠΑΟΚ – Άρης Betsson 88-77: Πήρε το ντέρμπι με σούπερ Μπέβερλι ο «δικέφαλος»
- Christina O: Πάθη, προδοσίες και η κατάρα της Κάλλας – Το πλωτό βασίλειο του Ωνάση έχει ιστορία
- Πλούσιοι και «αθάνατοι»: Η βιομηχανία του biohacking και το νέο ταξικό σύνορο


