Σπίρτζης για φωτιές – «Δεν μπορεί κυβέρνηση και Μητσοτάκης να αλληλοσυγχαίρονται ενώ έχουν μεγάλες ευθύνες»
Την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στους πολίτες που έχουν πληγεί από τις μεγάλες πυρκαγιές, εξέφρασε ο Χρήστος Σπίρτζης, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση για «πολύ μεγάλες ελλείψεις στη διαχείριση και στο συντονισμό»
«Με την παρουσία μας, σήμερα εδώ, δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους πολίτες που έχουν πληγεί», τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, σε δήλωσή του, κατά την επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές.
«Η περιβαλλοντολογική καταστροφή, αλλά και η καταστροφή των περιουσιών των συμπολιτών μας είναι πολύ μεγάλη. Ένας παράδεισος στην Ανατολική Αττική, στο Κρυονέρι, στη Βαρυμπόμπη, στην Κηφισιά, έγινε στάχτη», σημείωσε ο κ. Σπίρτζης.
Παράλληλα, στρέφοντας τα βέλη του στην κυβέρνηση, ανέφερε ότι «δεν μπορεί ένας περιοδεύων θίασος, αλαζονικός, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να ‘αλληλοσυγχαίρεται’ με τόσο μεγάλες ευθύνες», κάνοντας λόγο για «μεγάλες καθυστερήσεις στην αρχή της πυρκαγιάς», για «μηδενική προετοιμασία για τα εναέρια μέσα», για «πολύ μεγάλες ελλείψεις στη διαχείριση και στο συντονισμό».
«Αυτή τη στιγμή, προέχει η ηθική και η υλική στήριξη των συμπολιτών μας», κατέληξε ο Χρήστος Σπίρτζης «και προφανώς», προσέθεσε, «προέχει να μην έχουμε αναζωπυρώσεις και να βοηθήσουμε όλοι τις αρμόδιες υπηρεσίες για να σβήσει τελείως η φωτιά».
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος – Κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών
- Ιταλία: Δίχρονο παιδί κινδυνεύει να πεθάνει έπειτα από πρωτοφανές ιατρικό λάθος σε μεταμόσχευση
- Kαταιγίδα Nils: Σαρώνει τη Γαλλία – Ένας νεκρός και 850.000 σπίτια χωρίς ρεύμα
- Καταγγέλει τον Ηλιόπουλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Όταν η σαλάτα μπήκε στο μενού – Απολίθωμα 300 εκατ. ετών ανήκει σε ένα από τα πρώτα φυτοφάγα ζώα
- Φάμελλος: «Oποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις διαφθορά και καθεστώς Μητσοτάκη, η ΝΔ στα σκάνδαλα έχει άριστη κατάρτιση»