Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια - Όταν ο τραγουδιστής μιλούσε για την σχέση του με την ηθοποιό

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Ζέτα Μακρυπούλια – Όταν ο τραγουδιστής μιλούσε για την σχέση του με την ηθοποιό

Το ζευγάρι λίγο καιρό πριν έδειχνε ευτυχισμένο ωστόσο οι φήμες που τους θέλουν να τραβούν χωριστούς δρόμους όλο και φουντώνουν.

Νέος χωρισμός – βόμβα στην ελληνική σοουμπίζ. Μετά τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, ένα ακόμα ζευγάρι αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα πως δεν είναι πια μαζί ύστερα από δέκα χρόνια. Ο λόγος για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time ο χωρισμός τους είναι οριστικός. Μάλιστα, αυτές τις ημέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Νίκο Μουτσινά στην Σαμοθράκη, ενώ κάθε χρόνο τέτοια περίοδο βρισκόταν στην Πάρο, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα πρόκειται για έναν φιλικό χωρισμό, χωρίς εντάσεις, προστριβές και διαφωνίες.

Οι δυο τους πάντως τον τελευταίο καιρό έδειχναν φουλ ερωτευμένοι ενώ ο τραγουδιστής δήλωνε πως είχαν έρθει πολύ κοντά με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Όταν μένεις σπίτι πολλές ώρες, το καθετί δοκιμάζεται. Η σχέση σου με έναν άνθρωπο, όσο δεμένη κι αν είναι, υπάρχει μια ιδιαίτερη φόρτιση. Εμείς το είδαμε από τη θετική του πλευρά», έλεγε στη «Φωλιά των Κου Κου» τον Νοέμβριο του 2020.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021 στην εφημερίδα «OnTime» μιλώντας ξανά για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και πώς αυτή επηρεάστηκε στην καραντίνα σημείωνε: «Η κάθε σχέση είναι από μόνη της μία διαρκής δοκιμασία και ο χρόνος που περνά, εκτιμώ, την κάνει πιο στερεή».

Υπάρχει άραγε ζήλεια; «Η ζήλεια με το χρόνο περνάει λίγο. Υπάρχει πάντα αλλά με το χρόνο νιώθεις μια ασφάλεια, αναλόγως τι σου προβάλλει ο άλλος. Οπότε νομίζω είμαι καλά», ανέφερε τον Μάιο του 2021 ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Κοσμοράδιο 95.1.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024