
Ολυμπιακοί Αγώνες: Απαράδεκτο σχόλιο δημοσιογράφου για αθλήτρια – «Είναι σαν γουρούνι με πουλόβερ»
Ο αναλυτής ποδοσφαίρου σχολίασε το παιχνίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 3-3
Ο Γιόχαν Ντέρκσεν είναι γνωστός ολλανδός δημοσιογράφος που καλύπτει θέματα ποδοσφαίρου και παρακολούθησε την αναμέτρηση του γυναικείου ποδοσφαίρου ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ολλανδία.
Ο αναλυτής ποδοσφαίρου σχολίασε το παιχνίδι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 3-3.
Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, ο Ντέρκσεν στάθηκε στην τερματοφύλακα της Βραζιλίας, την Μπάρμπαρα, κάνοντας ένα εξοργιστικό σχόλιο.
«Αυτή η τερματοφύλακας είναι λίγο υπέρβαρη, έτσι δεν είναι;» δήλωσε ο Ντέρκσεν και συνέχισε:
«Είναι σαν γουρούνι με πουλόβερ. Αυτή είναι μια συνολική κοροϊδία για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Στην πραγματικότητα δεν υπερασπίστηκε την εστία της και δεν μπορούσε να σηκωθεί από το έδαφος».
«Μου αρέσουν τα άλλα γυναικεία αθλήματα, όπως το χάντμπολ και η ποδηλασία, πολύ περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό, αλλά η Ολλανδία έπαιξε πολύ καλά, καλύτερα από τη Βραζιλία» κατέληξε ο δημοσιογράφος.
- 6G: Μάχη για δύο στην κούρσα – Οι δύο υπερδυνάμεις που ανταγωνίζονται
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Μασκ εναντίον όλων – H δίκη που θα αλλάξει την AI
- Η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί μεταφέρεται σε νοσοκομείο στην Τεχεράνη
- Ηράκλειο: Έλαβε προθεσμία ο 30χρονος για τον τραυματισμό της συζύγου του – Κρίσιμη η μαρτυρία των παιδιών
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό




